Netflix, ‘Stranger Things’ animasyon versiyonunu duyurdu

Stranger Things Netflix'e ciddi başarı kazandırdı

Netflix en sevilen yapımlarından Stranger Things için animasyonun geldiğini duyurdu. İşte tüm detaylar.

Stranger Things evreni genişlemeye devam ediyor. Netflix, en büyük hitlerinden birine dayanan bir animasyon dizisi duyurdu. Şirket henüz en son spin-off hakkında pek fazla ayrıntı açıklamadı.  Ancak Glitch Techs ve Fanboy & Chum Chum yaratıcısı Eric Robles ve Flying Bark Productions, animasyon dizisini geliştiriyor. Stranger Things yaratıcıları Duffer kardeşler ve yapımcı Shawn Levy de işin içinde olacak, bu nedenle beklenti yüksek diyebiliriz.

Netflix, 'Stranger Things' animasyon versiyonunu duyurdu

Duffer kardeşler Variety’ye yaptığı açıklamada, “Her zaman severek büyüdüğümüz Cumartesi sabahı çizgi filmlerini animasyonlu bir Stranger Things hayal ettik ve bu hayalin gerçekleştiğini görmek kesinlikle heyecan verici oldu” dedi. Senaryolar ve çizimler beklentilerin üzerinde olacak diyebiliriz.

Orijinal şov, beşinci ve son sezon için yenilendi, ancak bu tek Stranger Things projesi olmaktan çok uzak. Bir VR oyununun bu yılın sonlarında çıkması planlanıyor ve bir sahne şovunun ön bölümü 2023’ün sonlarında Londra West End’de başlayacak. Netflix ayrıca geçen yıl bir canlı aksiyon spin-off şovu da duyurdu. Bu nedenle hayranların merakla bekleyebileceği çok fazla şey mevcut diyebiliriz. Serinin sevenleri yakında bir çok yapım ile karşılaşacak. Yeni animasyon da bunların arasında oldukça dikkat çekici bir yapım olarak karşımıza çıkıyor. Yapımcılar çok fazla detay paylaşmadı.

Android telefon kullanıcıları dikkat! Bu güncellemeyi yükleyin!