Elon Musk Twitter konusunda kararsız

Twitter sorgulama altında

Kısa bir süre önce popüler sosyal medya platformu Twitter’ı satın alan Elon Musk, CEO’luk görevini bırakacağını açıkladı.

Elon Musk Twitter konusunda kararsız. Twitter’ı satın aldıktan sonra platformu geliştirmeye çalışan Elon Musk, maliyetleri azaltıp gelirleri arttırmayı hedefliyor. Bunun için büyük bir işten çıkarma operasyonu başlatan ünlü iş insanı, şirketin çeşitli eşyalarını ise satışa çıkarmıştı. Buna ek olarak mavi tik rozetinin de ücretli hale getirilmesi, Elon Musk yönetiminin icraatlarından bir tanesi. Ayrıca Elon Musk’ın reklamları tamamen engelleyen bir başka abonelik sistemini daha hayata geçireceği ifade edilenler arasında.

elon musk cover

Elon Musk Twitter CEO’luğunu bırakıyor!

Ancak Elon Musk’ın Twitter CEO’su olmaktan çok memnun olmadığı da aşikar. Bunu her fırsatta dile getiren ünlü isim, son yaptığı açıklamada görevi bırakma sinyalleri verdi. Daha önce işi alacak aptal birini bulur bulmaz istifa edeceğini söyleyen Musk, bu sefer ise “Bu organizasyonu istikrarlı hâle getirmem, finansal olarak sağlıklı bir konumda olduğundan ve ürün yol haritasının açıkça oluşturulduğundan emin olmam gerekiyor.” ifadelerini kullandı.

Elon Musk, anket sonucuna göre Twitter'ı bırakabilir

Bu açıklamalardan çıkarılan sonuç ise Elon Musk’ın Twitter CEO’luğunu yıl sonunda bırakabileceği şeklinde. Söz konusu çıkarımların gerçeğe dönüşüp dönüşmeyeceğini zaman gösterecek ancak bir gerçek var ki Twitter eski günlerinden çok uzakta bir görüntü çiziyor.

Elon Musk, Twitter'ın uzaktan çalışma kurallarını yine değiştirdi

Kullanıcı sayısını arttırmak isteyen şirketin son planı ise askıya alınan hesapları yeniden açmaktı. Uygulamaya olan ilgi her geçen gün azalırken yeni tedbirlerin neler getirip götüreceği merak konusu. Elon Musk Twitter konusunda kararsız.

Rockstar GTA serisi sayesinde paraya para demiyor!