Gürültü yapan komşusunu okla vurdu!

Gürültü yapan komşusunu okla vurdu!

Kızgın bir İtalyan ev sahibi, bir grup eğlence düşkünü komşusuna o kadar öfkelendi ki gürültü yapan komşularını ok ve yay ile vurarak öldürdü. İşte detaylar.

Keskin bir okçu olan 63 yaşındaki Evarista Scalco, İtalya’nın kuzeybatısındaki Cenova’daki dairesinde tuttuğu üç yaydan birini gürültü yapan komşusunu vurmak için kullandı. İddiaya göre adam komşularının sessiz olma taleplerine uymadığını iddia ederek gruba bir ok fırlattı. Ok, 40 yaşındaki Perulu göçmen Alfredo Javier Romero Miranda’yı gövdesinden vurdu. Gürültü yapan komşu çocuğunun doğumunu kutlamak için arkadaşlarıyla dışarı çıkmış, biraz içki içmiş ve Liverpool ile Napoli arasındaki Şampiyonlar Ligi maçını izlemişti.

Gürültü yapan komşusunu okla vurdu!

Ancak olay kötü noktalara vardı. Arkadaşları oku çıkarmak için uğraştı ancak muhtemelen bu hamleler yarayı daha da kötüleştirdi. Hastaneye kaldırılan inşaat işçisi, saatlerce süren acıların ardından ameliyat masasında hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden adam Peru’da doğup, yaklaşık 20 yıl İtalya’da yaşamıştı. Olayın ardından direkt olarak polis arandı ve söz konusu kızgın komşuy hapse atıldı. Piazza De Franchi’deki dairesinde, hepsine el konan üç yay ve yaklaşık 60 ok bulundu. Tekne yapım sektöründe çalışan bir zanaatkar olan Bay Scalco, cinayetle suçlandı ve gözaltına alındı.

İtalyan basınında çıkan haberlere göre, polise “Sadece uyumak istedim” dedi. “Duvara işediklerini gördüğümde kendimi kaybettim. Kötü davrandıklarını söyleyerek onlara bağırdım. Yayımı kullandım ama onu öldürmek istemedim.” ifadelerini kullandı.

Apple’ın değeri birçok firmanın toplam değerinden fazla