Elon Musk, bu hesapların banlanacağını duyurdu!

Elon Musk, Twitter'ın uzaktan çalışma kurallarını yine değiştirdi

Twitter’ı satın almadan önce Elon Musk, ömür boyu askıya almalara karşı olduğunu söylemişti ancak şimdi bu durum değişiyor gibi görünüyor. İşte tüm detaylar.

Şimdi Elon Musk, Twitter’ın açıkça parodi olarak etiketlenmedikleri takdirde hesap taklitçilerini kalıcı olarak askıya alacağını yazdı. Hareket, birkaç doğrulanmış “mavi onay” kullanıcısının fake hesap olarak ortaya çıkmasından sonra geldi. Twitter, komedyen Kathy Griffin’i kendi doğrulanmış Twitter hesabında adını ve resmini kullandıktan sonra en azından geçici olarak Musk’ı taklit ettiği için yasakladı. Jeph Jacques dahil olmak üzere Musk’ı taklit eden diğer doğrulanmış hesapların da siteden atıldığı görülüyor.

Elon Musk, bu hesapların banlanacağını duyurdu!

Elon Musk’ın devralınmasından önce, Twitter kuralları, kullanıcıların “başkalarını yanlış yönlendirmek, şaşırtmak veya aldatmak için bireyleri, grupları veya kuruluşları taklit edemeyeceklerini veya Twitter’daki kullanıcıların deneyimini bozacak şekilde sahte bir kimlik kullanamayacaklarını” zaten belirtiyordu. Parodi hesapların gerçek olmadıklarını biolarında belirtmeleri gerekiyordu. Bunu yapmayanlar sonuç olarak profil moderasyonu, geçici askıya alma veya kalıcı askıya alma gibi olaylar görecek.

Twitter son birkaç gündür dram içinde çalkalanıyor. Musk’ın görev süresinin başlarında, troller ve ırkçılar, muhtemelen sitenin yeni sınırlarını test etmek için siteyi sıfatlar ve diğer nefret söylemleriyle her yeri doldurdu. Şirket bir çok yeniliği sunmaya devam ederken güncellemeler ve kural değişiklikleri gibi detaylar gelmeye devam edebilir. Bu kapsamda çok daha fazlasıyla yakında karşılaşabiliriz.

Oppo yeni katlanabilir akıllı telefonları üzerinde çalışıyor