Dogecoin talebine burger zincirinden yeşil ışık!

dogecoin

Tesla ve SpaceX’in kurucusu ve Dogecoin destekçisi Elon Musk geçtiğimiz günlerde McDonalds ile ilgili bir tweet atmıştı ve bu durum çok konuşulmuştu.

Dogecoin talebine burger zincirinden yeşil ışık Teklifin kabul edilmesi durumunda canlı yayında McDonald çocuk menüsü yiyeceğini açıkladı ve bu haber çok konuşulmuştu.

Elon Musk’ın McDonald’s’a yaptığı Dogecoin çağrısına bir başka burger zinciri de yanıt verdi. MrBeast Burger, Elon Musk retweet yaparsa DOGE’nin bunu kabul edeceğini söyledi.

Amerikan fast food restoran zinciri MrBeast Burger, Elon Musk’ın yakın zamanda McDonald’s’a Dogecoin’i (DOGE) kabul etme çağrısından etkilenmiş görünüyor. MrBeast Burger, resmi Twitter hesabından Dogecoin ile ilgili paylaşım yaparak dikkatleri üzerine çekti.

Dogecoin, Brezilya Burger King'te ödeme yöntemi olarak kabul edildi

Dogecoin talebine burger zincirinden yeşil ışık!

MrBeast Burger, Twitter hesabından Elon Musk’ı etiketleyerek, “Elon Musk bunu retweet ederse, Dogecoin’i kabul etmeye çalışırız” dedi.

Tesla CEO’su Elon Musk’tan MrBeast Burger’ın paylaşımına herhangi bir yanıt gelmedi. Ancak Dogecoin (DOGE) kurucu ortağı Billy Markus söz konusu hisseye kayıtsız kalmadı. Billy Markus, MrBeast Burger’in teklifine “Ben Elon Musk değilim ama yine de retweetleyeceğim” yanıtını verdi.

Ayrıca hatırlatmak gerekirse Musk, McDonald’s Dogecoin’i kabul etmeye başlarsa televizyonda Happy Meal yiyeceğini söyledi. McDonald’s, Dogecoin’i ancak Tesla’nın ödeme olarak “Grimacecoin”i kabul etmesi halinde kabul edeceklerini söyledi. Bakalım Dogecoin gerçekten de geleceğin ödeme araçlarından biri haline gelebilecek mi?

Mustafa Sarıgül TikTok’ta rekorlar kırıyor!