Lenovo, 10.3 inçlik yeni tableti için hazırlanıyor

b1b11111111111111

Lenovo bilgisayar sektöründeki liderliğini devam ettiriyor. Firma bu kategorideki ürün yelpazesini de genişletmeye devam ediyor.

2022’nin üçüncü çeyreğine ilişkin küresel bilgisayar sevkiyatlarına ilişkin yakın tarihli bir IDC raporu, %22,7’lik toplam pazar payıyla küresel bilgisayar pazarında liderliğini sürdürüyüorç Şirket yeni inovasyon ürünü olan e-mürekkep tabletini tanıttı.

Tanıtımda tabletin dünyanın ilk YOGA e-ink tableti olacağını ve adının YOGA Paper olacağını gösteriyor. Teaser ayrıca, 10,3 inçlik doğal ışık algılayıcı göz koruma ekranını paketlemek için tableti detaylandırıyor. Ayrıca YOGA’dan ilham alan bir kalemle gelecek ve platformlar arası içerik senkronizasyonunu destekleyecek.

Lenovo

Şirket henüz ürünle ilgili daha fazla ayrıntı yayınlamadı. Ancak, Lenovo’nun tüketici pazarlama direktörü daha önce YOGA Paper e-ink tabletin perakende kutusunu ve canlı görüntülerini sızdırmıştı. Daha önce sızdırılan görüntüler, YOGA Kağıdının tasarımının bazı değişikliklerle geleneksel tabletin tasarımına benzediğini gösteriyor.

E-ink slate’in arka kapağı iki farklı bölmeye sahiptir, bir tarafı dalgalı şeritlerle döşenmiştir ve bu alana “YOGA” logosu basılmıştır. Arka panelin ikinci yarısı nispeten pürüzsüz bir yüzey benimser. Ayrıca stylus kalem için bir yuva vardır ve alanın manyetik tutmayı destekleyecek.

125

Ekrana gelince, YOGA Paper, kenarlarında daha geniş çerçeveli düz bir ekranla donatılmıştır. Çerçevenin iki uzun kenarındaki çerçeveler daha geniştir. Ancak henüz kesin bir resmi ürün bilgisi bulunmadığından, gerçek cihaz özellikleri ve fiyatlandırması şu anda henüz onaylanmadı.

Realme 10 Ultra afişi ortaya çıktı