Elektrikli Nissan Micra geliyor!

micra

Yıllardan beridir sınıfının en iyilerinden birisi olan Nissan Micra, artık elektrikli versiyonları ile karşımızda olacak.

Elektrikli Nissan Micra geliyor! Elektrikli otomobil dünyasına girişimiz herhalde sandığımızdan biraz daha hızlı olacak. Hali hazırda tamamen elektrikli olan araçlar yok değil fakat bunların yaygın olduğunu da söyleyemeyiz. Elektrikli otomobillerin yaygınlaşması için öngörülen tarih ise 2030. Fakat görünüşe bakılırsa elektrikli araçların yaygınlaşması 2030 yılından önce de olabilir. Zira markalar tarafından atılan adımlar bize bunu söylüyor.

Nissan Micra modelini bilmeyen yoktur. Genel olarak hanımların tercih ettiği bir otomobil olan Micra, ülkemizde de hayli yaygın. Şehir içinde kolay bir kullanıma sahip olan araç park manevralarında da kurtarıcı oluyor. İşte gelen haberlere göre bu otomobil elektrikli otomobil devrimine ayak uydurarak yenilenecek.

Nissan Micra
All-New Nissan Micra – Power Blue

Elektrikli Nissan Micra geliyor!

Renault-Nissan-Mitsubishi grubu elektrikli otomobil üretimine büyük önem veriyor. İşte bunun bir örneği de Micra modelinde ortaya çıkacak. Buna göre tasarımı Nissan tarafından belirlenecek olan aracın mühendisliği ve üretimini Renault üstlenecek. 400 km’lik bir menzile sahip olması beklenen aracın çıkışı için belirlenen tarih ise 2024. Fakat bunun kesin bir tarih olmadığını ve duruma göre değişkenlik gösterebileceğini de söylemekte fayda var. Zira çip krizinin ne boyutlara ulaşacağı konusu önemli bir nokta. Bu detay aracın çıkış tarihini direkt olarak etkileyecektir.

Google Play Store teklifler özelliği geliyor: İndirimlere hazır olun