Nissan Note Dikkatleri Üzerine Topluyor

Nissan Note İnceleme

Yeni Nissan Note lansmanda Micra’dan daha öne çıktı Note’un kapıları dışında her şeyi yenilenmiş ve daha az bir pazara hitap eden B-MPV segmentinden B hatchback’e kaydırılmış. Güvenlikle ilgili bir çok yeniliği bu segmentte sunan Note, ekonomik motorları ve yüksek donanımıyla dikkat çekiyor.

Stop&Start sistemi ve Ecomod sürüş ekonomisi yardımcısı az yakıt tüketme konusunda sürücüye kolaylık sağlıyor. Qashqai’den sonra Note’da da Around View Monitor (AVM) ile kuşbakışı görerek park etme ayrıcalığına sahipsiniz.

Camları tamamen kapatılmış bir Note ile sadece monitöre bakarak park etmek yeni bir duyu organınızı kullanıyormuş gibi hissettiriyor. Geri parkta çarpmaya paydos.

Nissan Note’un göstergesi çok şık. Oturma pozisyonu yüksek. Uzun boylular için büyük problem. Direksiyonun derinlik ayarı olmaması böyle güvenlik donanımı yüksek bir model için büyük eksiklik. Normal kullanımda yakıt tüketimi 5-6 litreleri bulurken, Ecomod’da ciddi biçimde düşürebiliyorsunuz. Micra’da çok büyük bir değişim yok. Micra, ise bir önceki patlak gözlü farları ve sevimli hatlarıyla bayanların gözdesi olmuştu. Son yapılan makyajlarla Micra’nın erkek kullanıcılara da hitap etmesine özen gösterilmiş. Tasarımı biraz daha agresif ve sportif olmuş.

yeni nissan note

Koltuk Note’taki gibi iri yapılı erkekler için ufak kalıyor. Genel ihtiyaçları karşılayan sınıfında her zaman iyi bir seçenek olacak otomobil.

Nissan’ın ağırlık merkezi daha aşağıda olan V platformu üzerine inşa edilen Yeni Nissan Note, sportif ve çevik bir görünüme sahip olmak için uzun bir aks mesafesine sahip. Aracın yan tarafı, güçlü bir dinamizm katan ve adını kortta hızla hareket eden bir squash topundan
esinlenerek alan çarpıcı “Squash Çizgisi” ile ayırt edilebiliyor. Yeni Nissan Note pratikliğini ve işlevselliğini korurken; dinamik, enerjik ve sportif olan tamamen yeni bir hatchback olarak tasarlanmış. Yeni Nissan Note, iç mekanda da kullanıcılarına havalı ve eğlenceli
bir atmosfer sunuyor.

Nissan Note, ülkemizde .2 litre benzinli motor seçeneğiyle 46.700 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Samsung’un Tizen Telefonları Sonunda Geliyor