Mustafa Sarıgül TikTok’ta rekorlar kırıyor!

TikTok , kendi abonelik sistemini test ediyor

Son zamanlarda en çok konuşulan siyasi liderlerden birisi olan Mustafa Sarıgül, yeni TikTok videosuyla da ilgi görmeyi başardı.

Mustafa Sarıgül TikTok’ta rekorlar kırıyor! Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, TikTok videoları ile gündemden düşmüyor. Bir fenomen olma yolunda hızlı bir şekilde ilerleyen Sarıgül, sosyal medyada ciddi oranlarda etkileşim almayı başarıyor. Bu etkileşim oya dönüşür mü bilinmez ancak bir gerçek var ki Sarıgül popülerliğini arttırmayı başardı. Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı, geçtiğimiz haftalarda Giresun İl Başkanı olan Selim Çilesiz’i azarlamış ve bu video sosyal medyada gündem olmuştu.

Mustafa Sarıgül TikTok’ta rekorlar kırıyor!

Sarıgül şimdi de yeni bir TikTok videosu yayınladı. Sıradaki videoda Başkan Mustafa Sarıgül bu sefer de Bodrum İlçe Başkanı’nı azarlıyor. Bu azarın gerekçesi ise partinin Bodrum’da yalnızca 170 üyeye ulaşabilmiş olması. Sarıgül’e göre bu sayının yanına bir sıfır daha eklenmesi gerekiyor. Ayrıca Mustafa Sarıgül masaya sürekli vurarak gündem olmasını sağlayan hareketlerine bu videoda da devam ediyor.

TikTok moderatörü, şirkete dava açtı

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül’ün TikTok’taki takipçi sayısı hali hazırda 152.700 olarak görünüyor. Ayrıca bahsi geçen videonun 1.2 milyon kişi tarafından izlendiğinin de altını çizmekte fayda var. Çünkü bu durum çoğu kişinin Sarıgül’ü takip etmese bile izlediği anlamına geliyor. Dolayısıyla da Başkanın takipçi sayısını yakın zamanda 1 milyona çıkarması hiç de uzak bir ihtimal değil. Peki ama siz bu videolar hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüş ve düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

Ucuz Tesla satışı yapılacak mı? Gözler Elon Musk’ta