Elden Ring Satışlarda Rekor Kırdı

Elden Ring

FromSoftware, Elden Ring’in 2022’de piyasaya sürülmesinden bu yana ne kadar sattığını açıkladı.

FromSoftware, Twitter/X’te Elden Ring satışlarının toplamda 25 milyona ulaştığını duyurdu ve oyunu satın alan herkese teşekkür etti. Bandai Namco, Mart ayında yaptığı açıklamada oyunun 2024 Mart itibarıyla 23 milyon satış adedini geçtiğini duyurmuştu. Yani Elden Ring üç aydan kısa süre içinde 2 milyon daha satmayı başardı.

Bu gelişme merakla beklenen Shadow of the Erdtree ek paketinin çıkmasından önce gerçekleşti. DLC’nin çıkmasıyla birlikte satışlar daha da yükselecektir.

elden ring

Shadow of the Erdtree oyunun ilk ve son DLC’si olacak. 21 Haziran Cuma günü çıkacak. Elden Ring’e çok sayıda içerik ekleyecek olan DLC’ye erişmek kolay olmayacak. Menüden DLC’yi seçeyim de oyuna başlayayım gibi bir durum söz konusu değil. Shadow of the Erdtree’yi oynamak için oyuncuların bir boss’u yenmesi dahil olmak üzere bir dizi belirsiz görevi yapması gerekebilir. Dark Souls ve Bloodborne’da böyleydi.

From Software oyunlarıyla oldukça haşır neşir olan biri olan Lance McDonald daha önce yaptığı açıklamada Elden Ring için normalde iki ek paketin planlandığını söylemişti. Japon yapımcının bu eklentileri satmak için Season Pass düşündüğünü, fakat planın Shadow of the Erdtree ek paketiyle birlikte çöpe atıldığını vurgulamıştı. Sektörden isimsiz kaynaklar FromSofware’ın iki DLC’yi birleştirdiğini ve içeriği biraz daha değiştirip, Shadow of the Erdtree’nin bu şekilde ortaya çıktığını belirtiyor.

Apple Kadınlara Daha Az Maaş Ödediği İçin Mahkemelik Oldu