Google Pixel Watch 3’le Samsung’a Rakip Olacak

Google uygulaması yeni tasarımıyla

Akıllı saat pazarında işler daha da kızışacak görünüyor. Google’ın daha büyük bir saat çıkarıp Galaxy Watch 7’le rekabete gireceği iddia edildi. İşte detaylar…

Samsung uzun yıllardır akıllı saatler üretiyor. Şirket genellikle bir saati iki farklı boyutta çıkarıyor. Örneğin Galaxy Watch 6 Classic’in 43 ve 47 mm’lik iki farklı boyutu var. Google ise sadece iki yıldır akıllı saatler üretiyor. Google’ın ilk akıllı saati Pixel Watch yalnızca 41 mm’lik tek boyuta sahip. Arama motoru devinin ikinci saati de 41 mm. Pixel Watch’un piyasadaki modelleri Samsung’un daha büyük akıllı saatleriyle rakebet edemiyor, ancak yakın zamanda bu durum değişecek.

Android Headlines’ın haberine göre Pixel Watch 3 iki farklı boyutta satışa çıkacak. Küçük model 41 mm olacak. Daha büyük olan model 45 mm olacak ve Pixel Watch 3 XL olarak adlandırılacak. İşte XL modeli Samsung’un yakında tanıtacağı Galaxy Watch 7’ye rakip olabilir.

google

Pixel Watch 3’ün büyük XL modelinin render görselleri de ortaya çıktı. Görseller saatin 45x45x13.89 mm ölçülerinde olacağını ortaya koyuyor. Buna karşılık Galaxy Watch 6 Classic 46.5×46.5×10.9 mm ölçülerinde. Yani Galaxy Watch 6 Classic, Pixel Watch 3 XL’den daha ince. Sızan render görseller saatin Pixel Watch 2’le aynı tasarıma sahip olacağını da gösteriyor.

Galaxy Watch 7 ve Pixel Watch 3’le birlikte bir de Apple Watch X var. Ancak Apple Watch X hakkında ilginç dedikodular var. Bazı raporlara göre Apple saatin 10. yılı nedeniyle tasarımı farklı ve üst düzey özelliklere sahip model çıkarmayı planlıyor. Diğer yandan Apple’ın uygulamak istediği teknolojilerde sorun yaşadığı ve bu sene çıkacak olan Apple Watch’un normal yükseltmelere sahip olacağı vurgulanıyor. Neler olacağını ve akıllı saat pazarındaki rekabette neler yaşanacağını önümüzdeki aylarda birlikte göreceğiz.

Elden Ring Satışlarda Rekor Kırdı