Merakla beklenen oyunun Türkiye fiyatı belli oldu

123 60

Armored Core 6 Fires of Rubicon için beklenen tarih verildi. FromSoftware tarafından geliştirilmekte olan oyun tahmin edilenden daha erken geliyor. Yapım ön siparişe açıldı ve Türkiye fiyatı da belli oldu.

FromSoftware, Armored Core 6 Fires of Rubicon için yeni oynanış videosu yayınlamakla kalmadı, aynı zamanda çıkış tarihini de resmen açıkladı. Mecha’ların kozlarını paylaştığı Armored Core 6, 25 Ağustos’ta PC, PS4, PS5, Xbox One ve Xbox Series X/S platformlarında piyasaya sürülecek. Oyun ön siparişe açılmış durumda. Tabii ki Türkiye fiyatı da belli oldu. Armored Core 6 standart sürüm PlayStation ve Xbox için 1.049 lira. Eğer Deluxe Edition almak isterseniz fiyatı 1.119 lira. Steam’de standart sürüm 899 lira, Deluxe sürüm de 1.049 lira.

Armored Core 6 Fires of Rubicon

Geliştirici ekibin açıklamasına göre yeni oyun serinin köklerine sadık kalıyor. Bununla birlikte modern oynanış mekanikleri içeriyor. Armored Core 6 Fires of Rubicon’un oynanış videosunu da sizlerle paylaşalım.

Elden Ring’in DLC’si Shadow of the Erdtree geliyor

Geçtiğimiz Mart ayında Elden Ring: Shadow of the Erdtree isimli DLC resmen açıkladı. Bu ek paketin içeriği hakkında herhangi bir bilgi yok. Fakat ne zaman çıkacağı kendini belli etti. FromSoftware’ın planı ilk olarak Armored Core 6 sonra Shadow of the Erdtree şeklinde. Armored Core 6’nın, 25 Ağustos’ta geleceği kesinleşti. Bunu göz önüne alırsak, o zaman Shadow of the Erdtree’nin çıkması en erken bu sene sonunu bulacak. İyi ihtimalle belki kasım veya aralık civarında ek paketi görebiliriz. Ancak 2024 başlarında çıkması daha olası görünüyor.

Elden Ring, Bandai Namco’nun şimdiye kadar en hızlı satan oyunu oldu. 2022’de Amerika’da Call of Duty: Modern Warfare II’den sonra en çok satan 2. oyun olmayı başardı.

Yeni Mercedes-Benz E-Serisi ortaya çıktı