İddia: Elden Ring’in DLC’si Şubatta Piyasaya Sürülecek

elden ring 1

Elden Ring hakkındaki dedikodular bitmek bilmiyor. Oyunun ek paketi Shadow of the Erdtree’nin şubatta çıkacağına dair yeni bir iddia gündeme geldi.

Birçok oyuncu geçtiğimiz sene duyurulan Shadow of the Erdtree DLC’sini bekliyor. Ancak şimdiye kadar FromSoftware’ın ağzını bıçak açmadı. Genişleme paketi hakkında çok az detay var. Sektör kaynaklarına dayandırılan yeni bir raporda Elden Ring ek paketinin şubat ayında çıkacağı tekrar doğrulandı. Kaynaklar FromSoftware’ın planlarını hazırladığını söylüyor.

elden ring

Kısa süre önce YouTuber Ziostorm, SteamDB’de Elden Ring‘in indirilebilir içerik kısmına yeni bir dosyanın eklendiğini keşfetti. Bu dosya ‘Unknown App 2778580’ olarak listelenmiş. Dosyanın neler içerdiği hakkındaki herhangi bir detay yok. Fakat Shadow of the Erdtree DLC’si olma ihtimali yüksek. Ziostorm daha önce kaynaklarından öğrendiği kadarıyla ek paketin 5 Şubat’ta çıkacağını ileri sürmüştü.

DLC’nin şubatta çıkacağını işaret eden başka gelişmeler de oldu. Geçtiğimiz günlerde figürler üreten PureArts firması, Twitter’da yaptığı açıklamada Elden Ring için hazırladıkları ilk figürün şubat ayında piyasaya sürüleceğini belirtti. Figür ve Shadow of the Erdtree’nin aynı tarihte çıkma ihtimali var. Filipinli DataBlitz isimli online mağazada da DLC’nin çıkış tarihi şubat olarak listelendi.

Vampire Bloodlines 2’nin Oynanış Videosu Yayınlandı