Marvel’ın Echo dizisinin yayın tarihi belli oldu

Marvel dizisi Echo

Marvel’ın önümüzdeki yıla ertelediği Echo dizisinin yeni yayın tarihi belli oldu. Dizi ilk olarak Hawekeye dizisinde gördüğümüz Echo karakterine odaklanıyor.

Bir dönem yaptığı her iş bir başarı hikayesine dönüşen Marvel, son dönemde büyüsünü kaybetmiş durumda. Gerek sinema tarafından gerek TV tarafından son dönemde çıkan işlerin büyük bir bölümü hayal kırıklığına dönüştü. Hatta Guardians of the Galaxy Vol. 3 dışında son dönemde çıkan tüm işlerin hayal kırıklığı yarattığını söyleyebiliriz. Haliyle bu durum Disney ve Marvel’da tehlike çanlarının çalmasına sebep oldu. Bu düşüşü tersine çevirmek için gelecek planlarını revize eden stüdyo, bu bağlamda 2023’te çıkması beklenen bazı işleri 2024’e erteledi.

Disney’in 2024’e ertelediği bu işlerden biri de Echo dizisiydi. İlk olarak Hawkeye dizisinde karşımıza çıkan Echo karakterinin solo dizisinin bu yıl bitmeden izleyicilerle buluşması bekleniyordu. Ancak Disney aldığı erteleme kararıyla Echo’yu da erteledi. O dönemde dizi için yeni bir yayın tarihi de açıklanmadı. Ancak Echo’nun yeni yayın tarihi sonunda belli oldu. The Direct tarafından içerinden alınan bilgilere göre Echo dizisi, 2024’ün ocak ayında Disney+’ta izleyici ile buluşacak.

Echo dizisi

Hem Amerikan yerlisi hem de duyma engelli olması sebebiyle Marvel Sinematik Evreni’nin daha kapsayıcı olması için oldukça önemli bir proje olan Echo dizisi, ilk olarak Hawkeye dizisinde gördüğümüz Echo karakterinin hikayesi, Hawkeye’ın sonunda bıraktığımız yerden devam ettirecek. Son olarak, babasının ölümünden sorumlu olan Kingpin ile yüzleşirken bıraktığımız Echo karakterine bu yeni dizide de gerçek hayatta da duyma engelli olan Alaqua Cox canlandıracak. Dizide Kingpin ve Daredevil karakterlerinin de boy göstereceği biliniyor. Ancak Marvel’ın başka nasıl sürprizler hazırladığını 2024’ün ocak ayında dizinin yayınlanmasıyla göreceğiz.

PlayStation 5 sahiplerine ücretsiz oyun müjdesi