Daredevil Born Again’in Yayın Tarihi Açıklandı

Daredevil Born Again

Disney+ tarafından hayata geçirilen Daredevil Born Again dizisinin yayın tarihi açıklandı. Orijinal ekibi yeniden toplayan dizi, Marvel Sinematik Evreni’nin parçası olacak.

Netflix’te izleyicilerle buluşan Daredevil dizisi, bugüne kadar çekilen en iyi Marvel dizileri arasında kabul ediliyor. Bu yüzden bu dizinin devamı niteliğindeki Daredevil Born Again de heyecanla bekleniyor. Daredevil’ın haklarını Netflix’ten geri alan Disney tarafından hayata geçirilen bu yeni Daredevil dizisi, yakında Disney+’ta izleyici ile buluşacak. Üstelik bu kez dizi doğrudan Marvel tarafından hayata geçirildiği için, Marvel Sinematik Evreni’nin içine daha net şekilde entegre edilecek.

Gerek Daredevil’ı kaldığı yerden devam ettirecek olması, gerek MCU’nun parçası olmasıyla heyecan yaratan Daredevil Born Again’in yayın tarihi belli oldu. Disney+, merakla beklenen dizinin 4 Mart 2025’te başlayacağını açıkladı.

yeni daredevil dizisi

Daredevil Born Again’de sevilen karaktere bir kez daha Charlie Cox hayat veriyor. Deborah Ann Wol ve Elden Henson’ın da Karen Page ve Foggy rollerinde geri döndüğü dizide Punisher ve Wilson Fisk (Kingpin) gibi karakterler de yer alıyor. Üstelik bu karakterlere de orijinal dizideki isimler hayat veriyor. Dahası her iki karakterin de hikayede önemli yerler tutması bekleniyor.

Born Again, Marvel Sinematik Evreni’nin parçası olduğu için başka Marvel kahramanlarının da bu dizide boy göstermesi mümkün. Ancak bunların kimler olacağını görmek için en azından 4 Mart’a kadar beklememiz gerekiyor.

Honor X60 ve X60 Pro Resmen Tanıtıldı