Marvel’ın Echo Dizisinden Yeni Fragman

Marvel dizisi Echo

Marvel’ın Echo dizisinden Daredevil’ın da yer aldığı yeni bir fragman yayınlandı. Dizi, 9 Ocak’ta Disney+’ta izleyici ile buluşacak.

Bir dönem yaptığı her iş bir başarı hikayesine dönüşen Marvel, son dönemde büyüsünü kaybetmiş durumda. Gerek sinema tarafında gerekse TV tarafında son dönemde çıkan Marvel işlerinin büyük bölümü hayal kırıklığına dönüştü. Hatta Guardians of the Galaxy Vol. 3 dışında son dönemde çıkan tüm işlerin hayal kırıklığı yarattığını söyleyebiliriz. Bu yüzden Marvel şu sıralar gelecek planlarını revize etmek için harekete geçmiş durumda. Ancak stüdyonun yeni bir yol haritası çizmeden önce hazırladığı işlerden bir kısmı da hala yayınlanmaya bekliyor. İşte bu işlerden biri olan Echo dizisi, önümüzdeki ay Disney+’ta izleyici ile buluşacak.

9 Ocak’ta izleyici ile buluşacak Echo dizisi için tanıtım çalışmalarına hız veren Disney+, merakla beklenen diziden yeni bir fragman daha yayınladı. Echo, adından da anlaşılacağı üzere, ilk olarak Hawkeye dizisinde karşımıza çıkan Echo karakterini merkezine alacak. Dizide Echo karakterine Daredevil ve Kingpin gibi Marvel’ın sevilen karakterlerinden bazıları da eşlik edecek. Nitekim yayınlanan bu yeni fragman da Daredevil karakterine yer veriyor.

Echo dizisi

Hem Amerikan yerlisi hem de duyma engelli olması sebebiyle Marvel Sinematik Evreni’nin daha kapsayıcı olması için oldukça önemli bir proje olan Echo dizisi, karakterin hikayesini Hawkeye’ın sonunda bıraktığımız yerden devam ettirecek. Son olarak, babasının ölümünden sorumlu olan Kingpin ile yüzleşirken bıraktığımız karakteri bu yeni dizide de gerçek hayatta da duyma engelli olan Alaqua Cox canlandırıyor.

Dizide Kingpin ve Daredevil’ın yanı sıra başka tanıdık karakterlerin de yer alabileceği iddia ediliyor. Ancak Marvel’ın başka nasıl sürprizler hazırladığını 2024’ün ocak ayında dizinin yayınlanmasıyla göreceğiz.

Amazon ve Google 2024’e Damga Vurabilir