EA Sports FC 25’ten İki Yeni Video Daha Yayınlandı

EA Sports FC 25

Heyecanla beklenen EA Sports FC 25 oyunundan iki yeni video yayınlandı. Bu videolardan ilki oynanışa, ikincisi ise yeni Rush moduna odaklanıyor.

EA Sports, her yıl olduğu gibi bu yıl da yeni bir futbol oyununu oyunseverlerle buluşturacak. Yıllarca FIFA adı altında çıktıktan sonra geçtiğimiz yıl radikal bir değişiklik yaparak EA Sports FC adına geçiş yapan bu seri, bu yıl da EA Sports FC 25 ile oyunseverlerin karşısına çıkacak. Geçtiğimiz hafta yayınladığı ilk fragmanla FC 25 için tanıtım çalışmalarına başlayan EA Sports, bu ilk fragmandan sonra iki yeni video daha yayınladı. Bu videoların ilki, oynanış tarafına odaklanıyor ve oynanış tarafında ne gibi değişiklikler yapıldığını detaylı bir şekilde anlatıyor. İkinci video ise bu yıl FC serisine eklenecek olan Rush moduna odaklanıyor.

Rush modunda oyuncular daha ufak bir sahada 5’e 5 maç yapacak. Kaleci her zaman yapay zeka tarafından kontrol ediliyor. Ancak sahadaki sekiz oyuncunun sekizi birden oyuncular tarafından kontrol edilebilecek. Yani kaleciler hariç, herkes bir kişiyi kontrol ederek 5 x 5 maç yapılabilecek. Öte yandan Rush maçları, kariyer modunun genç akademisi gibi farklı modlara da entegre edilecek.

EA Sports FC 25 fragmanı

EA Sports FC 25’teki en büyük değişiklik, EA Sports’un FC IQ adını verdiği özellik olacak. Bu yeni özellik, oyuncuların sahadaki oyuncuların oyun tarzlarını istedikleri şekilde şekillendirmelerine olanak sağlayacak. İsteyen yine Gegenpress ya da Tiki Taka gibi önceden belirlenmiş taktiklerle oynayabilecek. Ancak FC IQ, oyuncuların taktiklerini istedikleri gibi modifiye etmelerine olanak sağlayacak. Örneğin artık oyunda LB ve LWB gibi iki ayrı pozisyon bulunmayacak. Sol bek için sadece LB seçeneği olacak. Ancak oyuncular bu sol bekin hücum ağırlıklı mı yoksa defans ağırlıklı mı oynayacağını kendileri belirleyebilecek. Aynı şekilde bir CAM’nin aynı atak orta saha oyuncusunun bir gölge santrafor mu yoksa bir 10 numaramı olduğu seçilebilecek ve bu oynanışa doğrudan etki edecek.

 

SearchGPT Geliyor; Google’ı Tahtından İndirebilir