EA, Origin için yeni bir PC uygulamasını kullanıma sunmaya başladı

EA, Origin için yeni bir PC uygulamasını kullanıma sunmaya başladı

EA, Origin PC istemcisinin yerini alacak bir ürün üzerinde çalıştığını duyuralı iki yıl oldu ve şimdi yeni uygulamayı Windows kullanıcılarına sunmaya başlıyor. İşte tüm detaylar.

Yayıncı, açık beta aşamasını yeni tamamlayan EA uygulamasının bugüne kadarki en hızlı ve en hafif PC istemcisi olduğunu iddia ediyor.  Şirket, akıcı bir tasarım vaat ediyor ve navigasyonun daha kolay olacağını öne sürüyor. EA hesabınızı Steam, Xbox ve PlayStation gibi platformlara bağlayabileceğiniz için, uygulamanın sosyal özellikleri de geliştirdiği görülüyor. 23. Arkadaşlarınızın sizi tanımasını kolaylaştıracak özel bir EA Kimliğiniz olacak.

EA, Origin için yeni bir PC uygulamasını kullanıma sunmaya başladı

Yayıncı, yakında Origin kullanıcılarını yeni uygulamaya geçmeye davet edeceğini söylüyor. Tahmin edebileceğiniz gibi, oyunlarınız, kaydetme verileriniz ve arkadaş listeniz de dahil olmak üzere tüm eşyalarınız mevcut olacak. Yeni istemcinin şimdilik yalnızca Windows PC’de kullanılabileceğini belirtmekte fayda var. Bir macOS kullanıcısıysanız, yakın gelecekte Origin for Mac uygulamasını kullanmaya devam edeceksiniz. Ancak şirket, önümüzdeki aylarda bu cephede daha fazlasını paylaşacağını kaydetti. Bu yıl oyun severler için oldukça güzel duyurular yapıldığını belirtmekte fayda var. Bu kapsamda daha fazlası da yakında ortaya çıkacaktır. Özellikle belirli oyunların farklı platformlar için yeni sürümlerinin piyasaya sürülmesi oyun severleri oldukça memnun eden bir detay diyebiliriz. Daha fazla haber de yakında oyun camiasına gelecek desek yanlış olmaz.

Acer Swift Edge, dünyanın en hafif dizüstü bilgisayarı olarak piyasaya çıkıyor