Origin Access Premier için üç sağlam oyun daha geliyor!

Origin Access Premier

Electronic Arts’ın PC oyuncuları için oluşturduğu paralı abonelik sistemi Origin Access Premier için 3 yeni oyun daha listelendi. İşte konu hakkındaki detaylar.

2018’de dijital oyun servisleri açısından da yenilikçi hareketlerle karşılaştık. Şüphesiz bunlardan en önemlisi Xbox Game Pass’ti. Microsoft oyunları tek tek parayla satmak yerine, aylık belli ücretler karşılığında oyuncuların onlarca yapıma erişmesine imkan veren bir sistem tasarlamıştı.

Bu sisteme benzer bir girişim de Electronic Arts’tan geldi. Oyun sektörünün köklü ismi hem Xbox One hem de PC oyuncuları için benzer bir servisi hizmete sundu. Bilindiği üzere Xbox One’da EA Access üyeleri EA oyunlarına ücretsiz erişim sağlarken, PC’de ise Origin Access Premier üyeleri pek çok sağlam oyunu ücretsiz oynayabiliyorlar.

PC oyuncularına EA’den iyi haber

Electronic Arts, PC’de yer alan Origin Access Premier sistemi için şimdiye kadar yalnızca kendi geliştirdiği oyunları listeliyordu. Fakat geçtiğimiz gün sisteme ilk defa 3. parti yapımcıların imzasını taşıyan oyunlar da eklendi.

Artık Origin Access Premier aboneleri Darksiders 3, Beholder 2 ve This is The Police 2 oyunlarını da ücret ödemeden oynayabilecekler.

Dip not olarak hatırlatalım. Origin Access Premier’in aylık abonelik fiyatı 15 euro. Eğer yıllık olarak abone olmak isterseniz 99 euro ödemeniz yeterli oluyor. Bu da yaklaşık olarak 600TL’ye denk geliyor. EA’nin Türkiye’ye özel bir fiyat politikası olmadığı için abonelik ücretleri biraz uçuk görünebilir. Fakat bir FIFA 19 için 200TL ödemektense Battlefield V, Anthem, NFL 19 ve Darksiders 3 gibi yapımların bulunduğu sisteme üye olmak daha cazip diyebiliriz.

Streets of Rage 4 için ilk görseller yayınlandı