Origin gitti Origin Access geldi

Origin gitti Origin Access geldi

EA yeni bir Abonelik Sistemine geçiyor. Yeni sistemin adı: Origin Access.

EA, Oyun Abonelik Servisi sunan tek şirket değil. Microsoft’un Games with Gold Programı olan Xbox Live Gold, Abonelerine; Abonelikleri çerçevesinde her ay 2 Oyun hediye ediyor.

Sony, PlayStation Plus ile Kullanıcılara; her ay 2 Oyuna erişim verirken PlayStation Now’da da eski Oyunlar belli bir aylık ücret karşılığında çevrimiçi ortamda oynanmasına ortam sağlıyor.

Origin Access’in doğuşu, EA’in Xbox One üzerinde gerçekleştirdiği ilk deneyimin sonuçlarından memnun olduğunu gösteriyor.

Electronic Arts (EA), yaklaşık 1,5 yıldır Xbox One kullanıcılarına: “EA Access” adını taşıyan bir Oyun Abonelik Servisi sunuyor.

Şirket, şimdi de Origin Access adını taşıyan programıyla PC Oyun Dünyasında da benzer bir adım atmaya hazırlanıyor.

Servis, Xbox One Abonelerinin 2014 yazından beri faydalandığı imkânları Windows PC kullanıcılarına da getiriyor.

Mac Kullanıcıları ise şimdilik EA’in yeni servisinden yararlanamayacak. Aboneler, aylık 4.99 Dolar yaklaşık olarak 12 TL karşılığında EA’in: “Vault” adını taşıyan Oyun Koleksiyonuna erişim fırsatı elde edecek.

Sürekli genişletilecek bu Koleksiyonda, EA’in eski Oyunları ve seçilmiş 3. Taraf Oyunları yer alacak. Listede ilk etapta Dragon Age: Inqusition, Battlefield Hardline, The Sims 3, FIFA 15 ve SimCity gibi Oyunlar yer alacak.

Origin Access Aboneleri, EA Oyunlarının çıkış öncesindeki deneme sürümlerine de platform üzerinden erişebilecek.

Rockstar’ın Patronu, “Son”un Sinyalini Verdi!