PC oyuncularına özel Origin Access Premier geliyor!

origin access premier

PC oyuncularını her oyun için ayrı ücret ödemekten kurtaracak yeni bir sistem geliyor. Electronic Arts tarafından sunulan Origin Access Premier yakında kullanılabilir olacak.

Günümüz şartlarında konsol oyuncularının, pc oyuncularına nazaran çok daha şanslı olduklarını söyleyebiliriz. Genel olarak baktığımızda konsol kullanıcıları için pek çok online servis hizmeti mevcut. Örneğin PS4 sahipleri PS Plus abonesi olarak her ay 2 – 3 oyunu ücretsiz olarak kütüphanelerine ekleyebiliyorlar. Üstelik bunun karşılığında 15TL – 25TL arasında oldukça uygun bir fiyat ödüyorlar.

Xbox One sahipleri için de aynı şeyi söylemek mümkün. Xbox Live Gold ve Xbox Game Pass sayesinde Xbox One sahipleri pek çok oyuna uygun fiyatlarla erişim sağlayabiliyorlar.

Şimdiyse benzer bir sistem de PC oyuncuları için geliyor. EA’nin kısa süre önce duyurduğu Origin Access Premier sistemi önümüzdeki hafta kullanıma sunulacak. Peki bu sistem PC oyuncularına ne gibi artılar sunacak.

Origin Access Premier, PC oyuncularını sevindirecek

Özünde Origin Access Premier, Electronic Arts oyunlarına dönük bir servis olacak. Aylık abonelik ücreti 15 dolar, yıllık abonelik ücreti ise 100 dolar olan bu sistemde tüm EA oyunlarına sınırsız süreyle erişim hakkınız olacak. Üstelik yeni çıkacak olan yapımlara çıkış tarihinden 5 gün önce erişebileceksiniz.

Örneğin, Origin Access Premier abonesi olan bir oyuncu 28 Eylül’de satışa sunulacak olan FIFA 19’u 23 Eylül’den itibaren indirip oynamaya başlayabilecek. Üstelik bunun için ekstradan bir ücret ödemek zorunda da kalmayacak.

Görünen o ki Origin AccessPremier, PC oyunculuğu açısından önemli bir hamle olacak.

Nintendo Switch Türkiye fiyatı açıklandı