Dragon Age Dünyası Artık Durgun Olmayacak

Dragon Age Dünyası Artık Durgun Olmayacak

Dragon Age: Inquisition hakkında açıklamalarda bulunan BioWare, yeni oyunla birlikte Dragon Age dünyasının artık durgun olmayacağını açıkladı.

Oyun dünyasının en beğenilen RPG serilerinin başında gelen Dragon Age‘in yapımından sorumlu olan BioWare stüdyosu, serinin geleceği ve bu yıl piyasaya sürülecek yeni oyunu Inquisition hakkında açıklamalarda bulundu. BioWare’in açıklamalarına göre Inquisition’ın seriye getireceği en önemli yeniliklerden biri de, hem Dragon Age serisinde hem de diğer RPG serilerinde bugüne kadar yer verilen durgun dünyaları değiştirecek olması.

Dragon Age Inquisition (2)

Oyuncuların yaptığı her hareketin oyunun geçtiği dünyada bir etki yarattığı ve karşılık bulduğu bir dünya oluşturmak isteyen BioWare ekibi, önceki oyunlarda yer alan durgun dünyadan tamamıyla sıyrılma niyetinde. Her ne kadar eski oyunlarda oyuncuların verdiği kararlar dünyayı etkiliyor olsa da bunun oldukça sınırlı kaldığını itiraf eden BioWare, Inquisition’la birlikte oyunculara daha fazla özgürlük tanıyacaklarını ve içinde bulundukları dünyayı daha fazla etkileybilecekleri bir sistem sunacaklarını belirtiyor. PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 ve Xbox One’a yönelik olarak hazırlanan Dragon Age: Inquisition, 7 Ekim 2014’te Electronic Arts tarafından satışa sunulacak.

Ücretsiz Oyun Yapımcıları Şikayetçi Değil