Microsoft Office simgelerini yeniliyor!

maxresdefault 37

Microsoft Office simgelerinin tamamını yenileyeceğini açıkladı. Bakalım Microsoft’un Office uygulamaları için tasarladığı yeni simgeler nasıl?

Microsoft, başarılı Office uygulamalarının simgelerini zaman zaman yenileyerek modern çağa ayak uyduruyordu. 2003‘ten bu zamana kadar Office uygulamalarının simgelerini yaklaşık üç yılda bir yenileyen yazılım devi, şimdi yeniden bir oluşumun içerisine girmiş durumda.

Microsoft Office

Microsoft tarafından yapılan açıklamaya göre; Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Skype ve OneDrive uygulamalarının simgeleri çok yakında yenilenecek. Baştan aşağıya değişecek olan bu simgelerin çok hoş ve modern göründüğünü söyleyebiliriz.

Windows 10 19H1 güncellemesinin detayları belli oldu!

Başta Windows ve macOS olmak üzere Office uygulamalarının yer aldığı iOS ve Android platformlarına da bu güncelleme sunulacak. 2018 yılı bitmeden önce gelecek olan bu güncellemenin Aralık ayı içerisinde sunulması bekleniyor.

İşte yeni Microsoft Office simgeleriOffice app icons

Son olarak bu yeni simgelerin Office 365 kullanıcılarına sunulacağını belirtelim. Peki, siz Microsoft’un Office uygulamaları için tasarladığı yeni simgeler hakkında ne düşünüyorsunuz?