Spider-Man 2’de Olması İstenen Özellikler Biraz Daha Bekletecek

123

Spider-Man 2 oldukça sevildi. Fakat oyuncuların yapımda olmasını istediği ve Insomniac Games’ten talep ettiği özellikler listesi var. Son gelişmelere göre söz konusu özellikler biraz daha bekletecek.

Spider-Man 2 muhteşem çıkış yaptı. Övgü dolu eleştiriler aldı, PlayStation satış rekoru kırdı, yılın oyunu dahil birçok kategoride aday gösterildi. Buraya kadar her şey kusursuz gibi görünse de aslında değil. Çünkü ortalık durulmaya başlandığında oyuncular eksik kısımlara ve özelliklere dikkat çekti. Oyuncuların en çok istediği özelliklerin başında New Game+, görevleri tekrar oynama, günün saatini değiştirme yer alıyor.

Insomniac Games kullanıcılardan gelen geri bildirimleri değerlendiren ve yapımlarında buna göre değişiklikler yapan bir şirket. Önceki oyunlardan bu durumu biliyoruz. Spider-Man 2’ye de sene sonuna kadar en azından New Games+’ın gelmesi bekleniyordu. Bu yönde de bir takım iddialar vardı. Ancak böyle bir şey olmayacak.

Spider-Man 2

Insomniac, Twitter veya diğer adıyla X’te konuyla ilgili açıklama yaptı ve New Game+ dahil birçok yenilik üzerinde çalıştıklarını ifade etti. Açıklama tam olarak şu şekilde: “Oyuncuların New Game+ gibi özellikleri heyecanla beklediğini biliyoruz. Bu özellikler üzerinde titiz şekilde çalışıyoruz. Yeniliklerin kalite standartlarımıza uygun olması için daha fazla teste ihtiyacımız var. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Gösterdiğiniz sabır ve anlayış için teşekkür ederiz.”

Beklenen özellikleri içeren güncelleme 2024 başlarında çıkacak. Yakın zamanda kapsamlı güncellemede nelerin olacağına dair detaylar da paylaşılacak.

Diablo 4’ü Souls Türünde Oyuna Çevirdi!