Elden Ring’in Mobil Oyunu Geliyor

123 1

Elden Ring’in ek paketi Shadow of the Erdtree beklenirken mobil oyunun yolda olduğu raporlandı.

Reuters’ın haberine göre Tencent, Elden Ring‘in mobil oyunu üzerine çalışıyor. Çinli şirket 2022’de Elden Ring’in lisans haklarını FromSoftware’dan satın aldı ve mobil oyunun prototipini geliştirmek için ekip oluşturdu. Ancak kaynaklar projedeki gelişimin yavaş olduğunu vurguluyor. Tencent mobil oyunu uygulama içi satın alımlarla oynaması ücretsiz hale getirmeye çalışıyor. Genshin Impact’in formülünü kullanıyor.

elden ring 2

Tencent sessizce mobil oyunlara giriş yaptı ve şimdiye kadar pek başarılı olamadı. Bir başka habere göre şirket Nier’in mobil oyununu iptal etti. Belki Elden Ring, Tencent için çıkış noktası olabilir.

Merakla beklenen DLC ne durumda? Birkaç gün önce SteamDB’de bir dizi yeni güncelleme yapıldı. Güncelleme listesine göz atarsak DLC dosyalarının qa-release, qa-debug, dev-release, dev-debug etiketleriyle yüklendiğini görüyoruz. Bu güncellemeler genişleme paketinin son aşamaya girdiğini, hem stüdyo içinde hem de sınırlı sayıda testerlar aracılığıyla son testlerin yapıldığını da ortaya koyuyor. Kısa süre önce SteamDB’de Elden Ring‘in indirilebilir içerik kısmına ‘Unknown App 2778580’ isimli dosya eklenmişti. Yaşanan son gelişmeler DLC’nin şubat ayı içinde çıkabileceğini işaret ediyor.

İddia edilenlere göre oyunun sadece bir DLC’si olacak. Shadow of the Erdtree’nin gerçekten büyük bir ek paket olacağı belirtiliyor. Haziran ayı başında Lance McDonald da aynı durumu dile getirmişti. From Software oyunlarıyla oldukça haşır neşir olan biri olan McDonald, Elden Ring için normalde iki ek paketin planlandığını söylemişti. Japon yapımcının bu eklentileri satmak için Season Pass düşündüğünü, fakat planın Shadow of the Erdtree ek paketiyle birlikte çöpe atıldığını vurgulamıştı.

 

Blizzard’ın Uber Unique Sahibi Oyuncular İçin Planı Var