Diablo 4 Season of Blood (Kan Sezonu) güncellemesi çıktı

diablo

Diablo 4’ün merakla beklenen yeni sezon güncellemesi sonunda yayınlandı. Bir süredir kan kaybeden Diablo 4’ün 2. sezonla birlikte biraz toparlanması bekleniyor.

Season of Blood veya diğer adıyla Kan Sezonu güncellemesi PC, PlayStation ve Xbox için çıktı. Diablo 4‘ün yeni yazılım paketi otomatik olarak indirilecektir. Eğer inmiyorsa güncellemeleri kontrol edebilirsiniz. Yeni sezonda baş düşman bir vampir lordu. Bununla birlikte karakterler 2. sezonda vampir güçlerine de sahip oluyor. Oyunculara Erys adında vampir avcısı eşlik ediyor. Erys’i İngiliz aktris Gemma Chan seslendirdi.

2. sezonla birlikte Diablo 4‘e beş oyun sonu boss’u ekleniyor. Bu boss’lar Unique ve Uber Unique eşyalar düşürme potansiyellerine sahip. Şöhret ödüllerinde ve eşyaların zulalandığı sandıkta güncellemeler var. Paragon ve yetenek puanları, iksir yükseltmeleri artık edebi veya önceki sezon karakteriyle elde edildiğinde yeni sezona taşınıyor. Elementlere karşı dayanıklılık, kritik vuruş hasarı, kritik vuruş ihtimali, savunmasız, aşırı güç hasarı gibi noktalarda da değişiklikler yapıldı.

diablo 4

Diablo serisinde sezon içeriğine erişmek için de yeni karakter açmak gerekiyor. Yıllardır olan bir sistem. Fakat bazı oyuncular bu durumdan aşırı şikayetçi. İnsanlar çalıştıklarını ve yeni bir karakter geliştirmek için zamanı olmadıklarını söylüyorlar. Eski karakterlerin sezon içeriğine dahil edilmesini istiyorlar. Blizzard bu konuda açıklama yapmadı.

D4, Blizzard tarihinin en çok satan oyunu oldu. Oldukça ilgi gördü, fakat 1.1 yamasıyla birlikte deneyim puanının düşürülmesi, karakterlerin güçsüzleştirilmesi gibi durumlar oyuncuların canını sıktı. 1. sezon da içerik olarak bekleneni veremedi. Blizzard güncellemelerle Diablo 4’ü toparlamaya çalışsa da ne yazık ki bu pek işe yaramadı. Oyuncular içerik eksiliğinden ve yapılanlardan dolayı tepki gösterdi, oyunu bırakanlar oldu. Diablo 4’ün öldüğü söyleyen kullanıcılar bile var. Bu yüzden yeni sezon çok kritik öneme sahip.

TikTok, yanlış bilgilere karşı savaş ilan etti