Efsane Senarist Cyberpunk’ın Devam Oyununda Yer Alıyor

123

Cyberpunk 2’nin geliştirici kadrosu genişliyor. Birçok oyunda yazar olarak çalışan deneyimli isim CD Projekt Red’e katıldı.

CD Projekt Red oldukça tecrübeli bir ismi kadrosuna kattı. 20 yıldan fazladır oyun sektöründe yer alan Anna Megill artık Cyberpunk 2077’nin 2. oyununda başyazar olarak görev alıyor. Megill, Control, Star Wars: The Old Republic, Dishonored, Guild Wars ve yakın zamanda çıkacak olan Fable dahil olmak üzere birçok önemli projede yazar ve senarist olarak çalıştı. Bu arada Cyberpunk’ın devam oyunu Project Orion olarak adlandırılıyor, resmi ismi belli değil.

cyberpunk

Project Orion’un geliştirici kadrosunda Dan Hernberg, Ryan Barnard ve Alan Villani de yer almaya hazırlanıyor. Blizzard ve Amazon Games’te çalışan Dan Hernberg, baş yapımcı olacak. Ryan Barnard ise Hitman’in geliştiricisi IO Interactive’de birçok oyuna imza attı, şimdi de CD Projekt Red’te tasarım direktörü olarak çalışacak. Alan Villani, Mortal Kombat serisinde ve WB Games’in birkaç oyununda tepedeki isimlerden biriydi, oyunların teknolojilerinden sorumluydu. Artık tecrübesini Project Orion’da konuşturacak.

Daha önce yayınlanan bazı raporlarda CD Projekt Red’in yeni Witcher ve Cyberpunk oyunları için yatırımlar yaptığı, kadrosuna önemli isimler almak istediği ileri sürülmüştü. Son gelişmeler bu raporların doğru olduğunu kanıtlıyor.

Nothing Phone (2a) Görselleri Sızdırıldı