Diablo 4’ün Yeni Güncellemesi Barbara Yarıyor

diablo 1

Diablo 4’ün bir sonraki yamasıyla ilgili detaylar belli oldu. Blizzard sınıfları güçlendirmeyi planlıyor ve bu güncellemenin en büyük kazananı barbar sınıfı olacak.

Diablo 4‘ün yeni sezonu oldukça başarılı oldu. Steam incelemeleri pozitif, oyuncuların geri dönüşleri genel olarak olumlu. Oyuncu sayısı da arttı ve henüz düşmedi. Oyun belki de çıktığı günden bu yana en iyi konumunda. Blizzard şimdi yeni güncellemeyle oyun deneyimini biraz daha zenginleştirecek. Söz konusu güncelleme nerf içermiyor yani kimseyi zayıflatmıyor, bunun yerine bazı yapıları (Build’leri) ve sınıfları daha rekabetçi seviyeye getirmeyi amaçlıyor.

diablo 4

Buff (Güçlendirme) güncellemesi olarak da adlandırılan yamanın en büyük kazananı şüphesiz barbar sınıfı olacak, özellikle de whirlwind build’i kullanan barbarlar olacak. Whirlwind aslında popüler bir build ancak yapılacak değişiklikten sonra daha da popüler olabilir. Tabii ki güncellemedeki buff sadece barbarı değil, büyücü, rogue, druid ve necromancer’ı da etkiliyor. Özellikle büyücüler biraz daha dayanıklı hale gelecek.

Bunlarla birlikte Holy Bolts iksirinde önemli değişiklik var. Bu iksir düşmanın sağlığına bağlı olarak hasar veriyor. Fakat güncellemeden sonra verdiği hasar silaha bağlı olacak. Yani silah hasarı kadarsa o kadar hasar verecek. Pit için başka teknikler geliştirmek gerebilir. Pit’te de değişiklikler var. Güncellemeyle birlikte pit’in sağlık ve hasar seviyeleri azalacak. Böylece tamamlamak ve ödüllere ulaşmak biraz daha kolaylaşacak. Aslında bu durumun arkasında daha fazla oyuncun ustalaşmasına yardımcı olmak ve daha sorunsuz oyun sonu deneyimi sunmak yer alıyor.

Diablo 4’ün 1.4.3 sürümündeki buff güncellemesi 17 Haziran Pazartesi günü yayınlanacak.

Google Pixel Watch 3’le Samsung’a Rakip Olacak