Diablo 4’ün yeni güncellemesinde oyuncuların istediği oldu

diablo 4

Blizzard, Diablo 4 için 1.2.1 sürümündeki yeni yamayı yayınladı. Bu yama küçük boyutlu olsa da içeriğinde oyuncuların uzun zamandır istediği bir özellik yer alıyor. İşte detaylar…

Diablo 4‘ün 1.2.1 yamasında iki önemli değişikliğin olacağından size daha önce bahsetmiştik. Sonunda beklenen güncelleme yayınlandı. Diablo 4’ün çıkmasından bu yana oyuncular Paragon yeteneklerini sıfırlama seçeneği olmasını istiyordu. Evet, 1.2.1 yamasıyla Paragon sıfırlama oyuna eklendi. Artık Paragon puanlarını tek tek geri almak yerine bir kerede tamamen sıfırlayabilirsiniz.

Güncellemenin diğer önemli yeniliği eğitim mankenleri. Bu mankenler Kyovashad’ta mahzende yer alıyor. Böylece karakterlerin güçleri test edilebiliyor. Oyuncular eğitim mankenlerinde boss’lar dahil olmak üzere düşman türünü, zorluk derecesini (Elit vb…) seçme imkanına sahip. Yeni bir build yaptınız diyelim. Build’i eğitim mankenlerinde deneyebilirsiniz.

diablo 4

Güncellemede göze çarpan diğer bir detayda vampir güçleriyle ilgili açıklamalarda bulunuyor. Blizzard vampir güçlerinin ne kadar hasar verdiği, ne kadar bonus sağladığı, gücün seviyesi yükseldiğinde olan değişim gibi detayların açıklamalarını daha derli toplu hale getirmiş. Fısıltı Ağacı’nın canavarı öldür görevlerinde belirli alan içinde arama yapmak gerekiyordu. Yeni yamayla birlikte bu arama alanı biraz daha daraltılmış. Ayrıca Varshan boss’unda saldırıyı engelleyen bir hata da düzeltiliyor.

1.2.1 güncellemesi yukarıda bahsettiğimiz yenilikler ve değişiklikler dışında, görev ve oynanışla ilgili düzeltmeler yapıyor, ayrıca oyunun performansını da biraz daha iyileştiriyor.

X, içerik oluşturuculara para ödemeyecek!