Diablo 4 yaması yayınlandı! İşte yenilikler

diablo 4

Dünyanın en popüler oyun serilerinden biri olan Diablo’nun son macerası Diablo 4, satışa sunulduğu günden bu yana en büyük yamasına kavuştu.

Diablo 4 yaması yayınlandı! İşte yenilikler. Diablo 4, ilk büyük güncellemesini aldı ve bu genellikle oyuncuların Lilith’i yenmek ve Sanctuary’yi kurtarmak amacıyla seçebileceği beş temel sınıfın dengelenmesiyle alakalı.

Blizzard, güncelleme detaylarını ve değişikliklerin altında yatan bazı gerekçeleri bir blog yazısında paylaştı. Şu anki durumda karakterlerden oldukça memnun olduklarını ancak, ekibin “her zaman iyileştirme için yer olduğunun” farkında olduğunu belirttiler.

Diablo IV 6 Haziran 2023'te geliyor

Şirket güncellemeyi şu sözlerle açıkladı: “Amacımız oyuncuların gerçekten güçlü hissetmeleri ve olmaları, ancak bazı sınıf yapıları ve uyumları, oyunun sağlığı için makul sınırların ötesine geçtiği için bu etkinliklerini azaltıyoruz. Örneğin, genellikle oyuncuların çok uzun süreler boyunca kabul edilemez miktarda hasara direnebildiği durumları yaratmaktan kaçınmayı tercih ederiz çünkü bu, Diablo IV’teki savaşın nasıl olması gerektiği vizyonumuzu ciddi şekilde bozar. Bazı yetenekler ve yapılar yeterince etkili değil, bu yüzden bunları güçlendirmek için bazı güçlendirmeler uyguluyoruz. Paragon Glyphleri şu anda oyunculara fazlasıyla güç sağlıyor, bu yüzden genel etkinliklerini azaltıyoruz.”

diablo 2

Diablo 4 yaması yayınlandı! İşte yenilikler

Blizzard, “sınıf dengesinin bir süreç olduğunu, bir hedef noktası olmadığını” anladığını da belirtti. Bu sebeple, daha fazla dengeleme değişikliğinin geleceğini vurgulamak önemlidir. Blizzard, bu değişikliklerin sınıf yapılarını “eğlenceli, güçlü ve makul sınırlar içinde rekabetçi” kılmayı hedeflediğini belirtti.

diablo 4

Bu belirli güncellemeyle birlikte, bazı değişiklikler arasında Barbar’ın Sert Çığlık yeteneğinin seviye başına sağladığı hasar azaltmasını %4’ten %2’ye düşürme, Druid’in Şimşek Fırtınası hasarını %32’den %40’a artırma, Necromancer’ın Ölülerin Ordusu’nun hasarını %30’dan %45’e artırma ve bekleme süresini 90’dan 70 saniyeye indirme, Rogue’un Karanlık Pelerin yeteneğinin her bir gölge başına kazandırdığı hasar azaltmasını %0.8’den %0.4’e düşürme, ve Büyücünün Ok Atışı yeteneğinin isabet şansını %30’dan %14’e düşürürken, Yansıyan Ok Atışı yeteneğinin bekleme süresini azaltmayı 0.25 saniyeden 0.15 saniyeye indirme şeklinde yer alıyor. Diablo 4 yaması yayınlandı! İşte yenilikler.

Samsung yeni katlanabilir akıllı telefonlarını tanıtacağı tarih belli oldu