Xbox One’a Dev Oyun!

d3ish

Oyun dünyasının gündemi meşgul eden Reaper of Souls oyuncuların kendine odaklanmasını sağlarken Diablo 3 cephesinde bazı hareketlenmeler başladı.

d3ish

Diablo 3 cephesinden gelen yeni nesil konsollara dair bir takım haberler yeni nesil konsol sahiplerini heyecanlandırmaya yetti. Playstation için Diablo 3: Ultimate Evil Edition ismiyle çıkacak olan Diablo 3 ve eklenti paketini Repear of Souls’un tümleşik halinin yanı sıra oyunun Xbox One için gelip gelmeyeceği merak konusu olmuştu.

Diablo 3 Prodüktörlerinden Alex Mayberry, Videogamer’a verdiği demeçte oyunun Xbox One için geliştirilmeye başlandığı haberini verdi. Microsoft ile aralarındaki anlaşma durumundan bilgi aktarmayan Mayberry, oyuncuların kafasında soru işaretleri oluşmasına neden oldu. Ancak oyuncuların büyük bir çoğunluğuna göre Microsoft ile aralarında olan hukuki anlaşmazlıkların çözüleceği ve oyunun Xbox One için duyurulacağı söyleniyor.

Mayberry, Diablo 3’ün yeni nesil konsollara çıkış tarihinin çok uzak olmadığını belirterek, oyunculara güzel bir haber vermiş oldu.