Samsung yeni katlanabilir akıllı telefonlarını tanıtacağı tarih belli oldu

Samsung Galaxy Z Fold 2 satışını durdurdu

Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un yeni katlanabilir akıllı telefon modellerini resmi olarak tanıtacağı tarih nihayet netleşti.

Samsung yeni katlanabilir akıllı telefonlarını tanıtacağı tarih belli oldu. Samsung‘un bir sonraki Galaxy Unpacked etkinliğinin Güney Kore’de düzenleneceği duyumu doğrulandı. Önceden dile getirilen söylentiler, Galaxy Z Fold5 ve Galaxy Z Flip5 modellerini Avrupa veya ABD yerine Güney Kore’deki bir etkinlikte tanıtmayı planladığı yönündeydi. Bu söylentilerin üzerine gelen açıklama, Samsung DX Küresel Pazarlama Merkezi Başkanı Lee Young-hee’den geldi. Young-hee, etkinliğin Seul, Güney Kore’de düzenleneceğini onayladı ve bu seçimin sebebini “Çünkü Kore anlamlı ve önemli.” ifadeleriyle belirtti.

Galaxy Z Fold 4 40 bin

Young-hee, Galaxy Unpacked etkinliğinin tam olarak ne zaman ve nerede gerçekleşeceğine dair bilgi vermedi. Ancak duyumlar, etkinliğin 26 Temmuz’da Gangnam-Gu, Seul’deki COEX’te düzenlenmesini öngörüyor.

Galaxy Z Fold 4

Samsung yeni katlanabilir akıllı telefonlarını tanıtacağı tarih belli oldu

Samsung’un bu özel Unpacked etkinliğinde Galaxy Z Fold5 ve Galaxy Z Flip5 katlanabilir telefon modellerini tanıtması bekleniyor. Ayrıca Galaxy Watch6 serisi saatlerin de görücüye çıkabileceği konuşuluyor. Daha da ilginci, bu etkinlikte Koreli teknoloji devinin karma gerçeklik (MR) başlığını tanıtması bekleniyor, ancak bu konuda bilgi oldukça sınırlı.

Samsung Galaxy Z Fold 3 ve Z Flip 3'ün lüks versiyonları tasarlandı!

Son olarak uzun bir süredir Samsung’un yeni Unpacked etkinliğini beklenenden çok daha önce yapacağına dair söylentiler dolaşıyordu. Bilindiği üzere Güney Koreli teknoloji devi, normal şartlar altında bu etkinliğini Ağustos ayı içerisinde yapıyordu ancak bu sene rakiplerinin gölgesinde kalmamak ve unutulmamak adına söz konusu etkinliğini az da olsa öne çekmiş gibi görünüyor. Samsung yeni katlanabilir akıllı telefonlarını tanıtacağı tarih belli oldu.

Barbie filmi bomba gibi geliyor