iPhone 8 kullanıcılarına kötü haber

iPhone 8 kullanıcılarına kötü haber

Saat mekanizması gibi, Apple da bu sonbaharda çeşitli ürünleri için en son işletim sistemlerini yayınlayacak. Her zaman olduğu gibi şirket, cihazlarının bazı eski nesillerini bir kenara bırakacak. iPhone 8 kullanıcıları da artık güncelleme alamayacak. İşte detaylar.

Hala bir iPhone 8 cihaza, iPhone 8 Plus’a veya bir iPhone X’e sahipseniz, onu iOS 17’ye güncelleyemezsiniz. Yeni işletim sistemini yüklemek için iPhone’unuzun A12 Bionic veya sonraki bir yongaya sahip olması gerekecek. Bir iPhone XR, XS, XS Max, iPhone SE (ikinci nesil) veya sonraki bir modele sahipseniz Canlı Sesli Posta transkriptleri, Beklemede görüntüleme modu ve son olarak daha iyi otomatik düzeltme gibi özelliklere erişebileceksiniz.

iPhone 8 kullanıcılarına kötü haber

Apple, iPad’e özelleştirilebilir kilit ekranları, Sağlık uygulaması, etkileşimli widget’lar ve çok daha fazlasını ekliyor. Ne yazık ki, beşinci nesil iPad veya birinci nesil 12,9 inç iPad Pro kullanan kişiler iPadOS 17’yi yükleyemeyecek.  Apple Watch kullanıcılarına gelince, bazı iyi haberler var. Apple, watchOS 9 çalıştıran tüm cihazları desteklemeye devam ediyor. Apple Watch Series 4 veya sonraki bir modele sahipseniz, widget’lara daha fazla odaklanan watchOS 10’u kullanabileceksiniz. Bir dizi başka güncellemenin yanı sıra Bisiklete binme ve Pusula uygulamalarında heyecan verici güncellemeler mevcut. Dün gerçekleştirilen etkinlik sırasında tanıtılan iOS 17 gerçekten heyecan verici özellikler ile geliyor, bu sebeple iPhone 8 kullancıcıları bazı özellikleri kaçıracak.

Samsung akıllı televizyon sektörü için iddialı adımlar atmaya devam ediyor