Diablo 4 Oyuncuları İsyan Bayrağını Yeniden Açtı

diablo 4 1

Oyuncular Diablo 4 konusunda Blizzard’ı yerden yere vurdu. Bunun sebebi 4. sezonda yapılacak olan değişikliklerden kaynaklanıyor.

Yeni sezonla birlikte Diablo 4‘te çok büyük yenilikler olacak. Seviye atlama, eşya sistemi ve daha fazlasına kadar birçok noktada köklü değişiklikler gerçekleşecek. Blizzard’ın şimdiye kadar açıkladığı detaylar oldukça güzel. Buraya kadar sorun yok, ancak bazı oyuncular Blizzard’a kızgın. Çünkü tester olarak kullanıldıklarını ve Blizzard’ın yeni özellikleri oyunun ilk zamanlarında da sunabileceğini söylüyorlar. Reddit ve sosyal medyada konu hakkında birçok eleştiri var. Bazı eleştiriler şu şekilde:

“Blizzard bizleri aylardır tester gibi kullandı. Şimdi mi akıllarına geldi?”
“Diablo 4’ü eksik çıkardılar. Daha yeni toparlamaya çalışıyorlar.”
“Eski oyunlarda da eksikler vardı. Ama 4. oyun gerçekten kötü başlangıç yaptı. Blizzard’ın oyunculara layık gördüğü bu muydu?”
“Diablo 4 serinin isminden dolayı çok sattı. Blizzard da satışlardan dolayı oyuncuların önüne ne koysak yerler politikası izledi.”
“En başta olması gereken her şeyi sonradan oyuna ekliyorlar. Keşke Diablo 4 daha geç çıksaydı, ancak içeriği ve end game’i dolu olsaydı.”
“Her şeyi geç yaptığın ve yarım oyun çıkardığın için teşekkür ederim Blizzard.”
“Bence gerekli tepki gösterilmeseydi, 4. sezondaki yenilikleri daha geç görebilirdik.”
“Uzun zaman önce oyunu bıraktım. Para verip beta tester olmak kötü bir tecrübeydi.”

diablo 4

Diablo 4’ün Vessel of Hatred DLC’sinin fiyatı hakkında da dedikodular var. Bellular News isimli YouTube kanalı Blizzard’ın ek paketle ilgili fiyatlandırma planlarını ortaya çıkardı. Bellular News’e göre Blizzard bir oyuncuya gizli anket gönderdi. Sızdırılan bu ankette 50, 70, 80 ve 100 dolarlık dört farklı fiyatlandırma seçeneği var. Her seçenek oyun içi para birimi platin dahil olmak üzere çeşitli avantajlar sunuyor.

DLC’nin 50 dolarlık sürümü bir tane Unique eşya sunarken, 100 dolarlık sürümde ise efsanevi bir özelliğin kilidi açılacak, daha fazla platin para içerek ve ek pakete daha erken erişim imkanı sağlayacak. Ancak oynanışı etkileyen efsane özellik veya Unique eşya gibi ekstralar Blizzard’ın işi iyice pay-to-win özelliğine dayandırdığını gösteriyor. 100 dolara kadar çıkan fiyatlandırma kesin değil. Şirketin eklentiyle ilgili planlarını yeniden değerlendirmesi bekleniyor. Muhtemelen daha oyuncu dostu fiyat tercih edilecektir.

Apple A18 Pro İşlemcisinin Özellikleri Yeniden Doğrulandı