Diablo 4’ün ilk ek paketi Lord of Hatred olacak

YouTube kanalı YbuBaKa Diablo 4‘ün genişleme paketi hakkında bilgiler paylaştı. Eğer söylenenler doğruysa DLC oyunculara Diablo 2 nostaljisi yaşatabilir.

Lord of Hatred DLC’si konu olarak Mephisto’yu ele alacak. Hikayenin Mephisto’dan devam etmesi şaşırtıcı bir durum değil. Ek paketle birlikte oyuna Spiritborn isimli yeni sınıf, Diablo 2’deki Kurast bölgesi, rün taşları eklenecek. Paralı asker sistemi de olacak. Yani altın karşılığında yanınıza yardımcı alabileceksiniz. Bu paralı askerler Diablo 2’de vardı. Diablo 2: Lord of Destruction’da da askerler ekipman sistemine sahip olmuştu. Silah, zırh ve başlığı değiştirilebiliyordu. Diablo 4’ün DLC’sinde paralı askerlerin ekipman sistemi ve büyük ihtimalle yetenek ağacı olacak.

Spiritborn sınıfı gücünü doğadan ve yaşamın özünden alıyor. Element büyülerine sahip olan bu sınıf doğanın çeşitli güçlerini yardıma çağırabilecek. Spiritborn’un kanatları olacağı ve uçabileceği iddia ediliyor. YbuBaKa kanalı Rusça içerikler üretiyor ve Lord of Hatred paketiyle ilgili iddiaları Resetera forumlarında gündeme getirildi.

diablo 4

Diablo 4’te Kan Sezonu kısa süre önce başladı. Yeni sezon genel olarak beğenilse de, oyuncular karakterlerinin kaçınırken, hareket ederken veya atla bir yere giderken neredeyse görünmeyen çok küçük engellere takılı kalmasından şikayetçi. Sosyal medya ve topluluk platformlarında yazılanlara bakarsak, küçük taşlar, çıkıntılar veya benzer cisimler gereksiz engeller oluşturuyor. Zindanlarda da bu durumun yaşandığına dikkat çeken oyuncular, bazen karakterlerinin bu engellere takılıp hareket edemediğini ve boşuna öldüğünü söylüyorlar. Şikayet edilen durum Diablo 4 ilk çıktığında da dile getirilmişti.

Kan Sezonu içeriğinde Diablo 4‘e beş oyun sonu boss’u eklendi. Bu boss’lar Unique ve Uber Unique eşyalar düşürme potansiyellerine sahip. Şöhret ödüllerinde ve eşyaların zulalandığı sandıkta güncellemeler var. Paragon ve yetenek puanları, iksir yükseltmeleri artık edebi veya önceki sezon karakteriyle elde edildiğinde yeni sezona taşınıyor. Elementlere karşı dayanıklılık, kritik vuruş hasarı, kritik vuruş ihtimali, savunmasız, aşırı güç hasarı gibi noktalarda da değişiklikler yapıldı.

İddia: Apple ucuz MacBook serisi çıkaracak