Diablo 4 Vessel of Hatred Çıkış Tarihi ve Türkiye Fiyatı

diablo 1

Microsoft bu akşam düzenlediği Xbox Games Showcase etkinliğinde Diablo 4 Vessel of Hatred’ın yeni videosunu yayınladı. Merakla beklenen ek paketin çıkış tarihi belli oldu ve ön siparişe açıldı. İşte detaylar…

Geçtiğimiz sene ilk olarak BlizzCon’da duyurulan Diablo 4 Vessel of Hatred, Microsoft’un Xbox etkinliğinde de yerini aldı. Oyunun yeni sinematik videosu paylaşıldı. Vessel of Hatred, 8 Ekim 2024’te piyasaya sürülecek. Ek görev paketi ön siparişe açılmış durumda. Ön sipariş verenler oyun içi bazı ödüllere ve eşyalara sahip olacak.

Diablo 4 Vessel of Hatred

Diablo 4 Vessel of Hatred Türkiye fiyatı şu şekilde:

Battle.net, PlayStation ve Xbox

Standart – 1039 TL
Deluxe Edition – 1559 TL
Ultimate Edition – 2339 TL

Steam

Standart – 39 Dolar
Deluxe Edition – 59 Dolar
Ultimate Edition – 89 Dolar

Genişleme paketinin konusu tahmin edilebileceği üzere Sanctuary’le ilgili şeytani planları olan Mephisto’nun etrafında dönüyor. Yayınlanan yeni video Mephisto’nun Neyrelle’nin duygularıyla nasıl oynadığını gösteriyor.

Oyunla ilgili başka detay açıklanmadı. Fakat elimizde daha önceden sızan bilgiler var. YouTube kanalı YbuBaKa’ya göre DLC’de rün taşları ve paralı asker sistemi olacak. Altın karşılığında yanınıza yardımcı alabileceksiniz. Bu paralı askerler Diablo 2’de vardı. Diablo 2: Lord of Destruction’da da askerler ekipman sistemine sahip olmuştu. Silah, zırh ve başlığı değiştirilebiliyordu. Diablo 4’ün DLC’sinde paralı askerlerin ekipman sistemi ve büyük ihtimalle yetenek ağacı olacak. Ek paketle birlikte gelecek olan Spiritborn sınıfıyla ilgili tüm detaylar 18 Temmuz’da açıklanacak.

iOS 18’in Karanlık Modu Uygulama Simgelerini Değiştirecek