Diablo 4 Vessel of Hatred İncelemelerden Geçer Not Aldı

diablo 4 1

Diablo 4’ün merakla beklenen ek paketi Vessel of Hatred’ın inceleme puanları belli oldu. Yapım genel olarak beğenildi. İşte detaylar…

Vessel of Hatred’ın çıkışına bir şey kalmadı. İki gün sonra 8 Ekim Salı günü oyuncuların beğenisine sunulacak. Tabii ki DLC, medya mensuplarına daha önceden gönderildi ve incelemesi yapıldı. Ek paket Metacritic’e göre PC ve PS5’te 85 puan almayı başardı. İncelemeler olumlu ve DLC’nin Diablo 4‘ü tamamlayıcı yönü olduğunu söylüyorlar. Vessel of Hatred’la ilgili yapılan bazı yorumlar ve inceleme puanları şu şekilde:

PC Gamer – 90/100
Size destek olan yan karakterler, peşinde koşulan yeni ganimetler ve son derece etkileyici aksiyon var. Vessel of Hatred, Diablo 4’e atan bir kalp sunuyor.

IGN – 8/10.0
Tüm doğru notalara basan, ancak daha büyük bir maceranın ilk sahnesi gibi hissettiren mükemmel bir genişleme paketi.

TheGamer – 4.5/5
Diablo 4’ün hikayesi en kötünün henüz gelmediğine dair vaatle sona ermişti. Ek paket de aynı şekilde bitiyor. Bize bunun neye benzeyeceği hakkında daha iyi fikir veriyor. Sanırım bu oyun bizi kendine bağlamayı başardı.

diablo 4

Hardcore Gamer – 4.5/5
Vessel of Hatred, Diablo 4’ün hikayesini bir sonraki bölüme muhteşem şekilde taşıyor. Oyuncular yeni bölgeyi keşfederken senaryo da tatmin edici biçimde devam ediyor. Spiritborn sınıfı oyuna yeni bir soluk getirmiş.

Destructoid – 9/10
Bu genişleme paketi Diablo 4’ü şimdiye kadar ki en iyi haline getiriyor.

The Games Machine – 9/10
Şunu açıkça söyleyelim; Vessel of Hatred gerçekten de egzotik diyebileceğimiz yenilikler katmış. Diablo 4’ü tamamlamış. Bazı eksiklikleri var, ama bunlara göz yumulabilir ve zamanla düzeltilecektir.

Vessel of Hatred’ın yenilikleri arasında paralı asker ve rune sistemi bulunuyor. Tabii ki bu DLC’nin en büyük yeniliği Spiritborn sınıfı. Genişleme paketi eylül sonunda PC için geçtiğimiz gün de konsollar için ön yüklemeye açıldı.

M4’lü MacBook Pro ve iPad mini 7’nin Çıkış Tarihi