Diablo 4’te Sorunlar Bitmek Bilmiyor

diablo 4

Diablo 4’ün ek paketi Vessel of Hatred’ın çıkmasından sonra oyuncuların şikayetleri azalmadı.

Kısa süre önce sizlerle paylaştığımız bir haberimizde Diablo 4 Vessel of Hatred’la ilgili şikayetlerden bahsetmiştik. Blizzard kısa süre önce tüm platformlar için güncelleme yayınlasa da problemler yaşanmaya devam ediyor. Yeni ilginç bir hata keşfedildi. Sorunun merkezinde ise Waypoint’ler var. Birkaç oyuncu bazı Waypoint’leri aktif etmesine rağmen yeniden oyuna girdiklerinde bu Waypoint’lerin aktif olmadığını ve çalışmadığını belirtti. Reddit’te yapılan yorumlarda veritabanında oluşan bir hatadan dolayı bu sorunun yaşanabileceği ileri sürüldü.

diablo 4

Oyunda FPS düşmesi yaşadığını belirten kullanıcılar da bulunuyor. Ancak ne FPS düşmesi, ne takılma ne de başka bir teknik problemle karşılaşmadığını söyleyen ve oyunun performansından oldukça memnun olan birçok oyuncu var. Şikayetler PC, PlayStation veya Xbox yani herhangi bir platform fark etmiyor.

Vessel of Hatred hatalarına rağmen genel olarak olumlu geri dönüş aldı. İnceleme puanları ise yüksek. Diablo 4’teki olaylardan hemen sonrasını anlatan genişleme paketinde Spiritborn sınıfı dışında yenilik olarak Diablo 2’den bildiğimiz paralı asker ve rune sistemi yer alıyor. Paralı askerler seviye atlıyor ve belirli yeteneklere sahipler.

OnePlus 13, Snapdragon 8 Elite’in Özel Bir Versiyonunu Kullanacak