Destiny PlayStation 4’ün En Başarılı Oyunu Oldu

Destiny PlayStation 4ün En Başarılı Oyunu Oldu

Sony ve Activision arasında anlaşma gereği PlayStation’a öncelik veren Destiny, PlayStation 4’ün en hızlı satan ve en çok oynanan oyunu olmayı başardı.

Oyun dünyasının en başarılı serileri arasında yer alan Halo’nun yapımından sorumlu olan Bungie stüdyosu, Halo sonrası ilk oyunu olan Destiny‘yle de müthiş başarılara imza atacak gibi görünüyor. Son yılların en iddiaları yapımları arasında yer alan Destiny meraklı bir bekleyişin ardından nihayet geçtiğimiz hafta piyasaya sürüldü ve oyunseverlerden yoğun ilgi gördü.

Destiny (2)

2014’ün en merak edilen oyunlarının başında gelen Destiny, 9 Eylül’de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 ve Xbox One’a yönelik olarak satışa sunulmuş olsa da, yayımcı firma Activision ve Sony arasında düzenlenen anlaşma PlayStation 4‘e öncelik verilmesini sağladı. Bu sayede oyunun tanıtımında PlayStation 4 versiyonuna odaklanılırken oyun için hazırlanan özel içerikler de PlayStation kullanıcılarına sunuldu.

PlayStation 4‘e sağlanan bu öncelikler oyunun satışlarına da yansıdı ve şu ana kadar kırılmadık satış rekoru bırakmayan Destiny en çok PS4 kullanıcılarından ilgi gördü. Oyunun PlayStation 4 satışlarına katkısına dikkat çeken Sony yetkilisi Adam Boyes, geçtiğimiz yılın yılbaşı döneminden bu yana en başarılı haftalarını geçirdiklerini belirtti. Destiny’in şu ana kadar en hızlı satan ve en çok oynanan PlayStation 4 oyunu olduğunu açıklayan Boyes, oyunun satışa sunulduğu ilk haftada PlayStation platformlarında en çok paylaşılan ve en çok yayınlanan oyun haline geldiğini belirtti.

iPhone 6 Parçalarını Sızdıran İşçi Tutuklandı