Destiny’nin Yapım Aşaması Sona Erdi

Destinynin Yapım Aşaması Sona Erdi

2014’ün en merak edilen oyunlarının başında gelen Destiny’nin yapım aşamsında sona gelindiği ve oyunun altın seviyesine ulaştığı Bungie tarafından açıklandı.

Oyun dünyasının en başarılı FPS serilerinin başında gelen Halo’nun yapımından sorumlu olan Bungie stüdyosu tarafından geliştirilen Destiny sonunda altın seviyesine ulaştı. Bu da demek oluyor ki yıllar yapım aşamasında olan oyunun geliştirilmesi nihayet sona erdi ve bu yılın en merak edilen oyunları arasında yer alan Destiny, artık raflardaki yerini almaya hazır durumda.

Destiny

Bungie stüdyosu tarafından geliştirilen ve 2009 yılında piyasaya sürülen Halo 3: ODST’te içinde ilk ipuçları yer alan Destiny, nihayet bir kaç yıl önce resmi olarak duyurulmuş ve oyunseverlere vadettiği açık dünyada geçen online FPS deneyimi sayesinde kısa sürede dikkatleri üzerinde toplamayı başarmıştı. Son yılların en pahalı ve iddialı oyunları arasında yer alan Destiny‘nin altın seviyesine ulaştığını ve disklerin basılmaya başlandığını duyuran Bungie, bundan sonra ise indirilebilir içerikler ve güncellemeler üzerinde çalışmaya başlayacaklarını belirtti. Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3 ve PlayStation 4’e yönelik olarak hazırlanan oyun, 9 Eylül 2014’te piyasaya sürülecek.

PES 2015′ten Yeni Görüntüler Yayınlandı