Bloodborne’un Avrupa Çıkış Tarihi Açıklandı

Bloodborneun Avrupa Çıkış Tarihi Açıklandı

Daha önce yapılan açıklamayla Japonya’da 5 Şubat’ta piyasaya sürüleceği duyurulan Bloodborne’un Avrupa ülkelerinde satışa sunulacağı tarih de açıklandı.

Demon’s Souls ve Dark Souls gibi popüler RPG serilerinin yapımından sorumlu olan Japon oyun stüdyosu From Software, şu sıralar PlayStation 4’e özel olarak hazırladığı Bloodborne‘a odaklanmış durumda. Oyunseverlerin Souls serisinden aşina olduğu kasvetli hikayelere bir yenisini katacak olan Bloodborne için meraklı bekleyiş devam ederken, oyunun Avrupa ve Kuzey Amerika’da ne zaman piyasaya sürüleceği resmi olarak açıklandı.

Bloodborne_DG

İlk olarak E3 2014 kapsamında gösterilen Bloodborne oyunseverlerin ilgisini çekmeyi başarmış ve PlayStation 4’ün en merak edilen oyunları arasında yerini almıştı. Şu sıralar düzenlenmekte olan Tokyo Games Show 2014 öncesinde düzenlediği basın toplantısında oyunun çıkış tarihi açıklayan Sony ve From Software, oyunun 5 Şubat’ta piyasaya sürüleceğini duyurmuştu. Ancak kısa bir süre sonra yapılan açıklamayla bu çıkış tarihinin Japonya’ya özel olacağı belirtilmişti.

Bloodborne ilk olarak Sony ve From Software’in anayurdu olan Japonya’daki oyunseverlerle buluşacak olsa da, Avrupa ve Kuzey Amerika’daki kullanıcıların da uzun süre beklemesi gerekmeyecek. Tokyo Game Show 2014’te oyunu detaylı olarak tanıtan Sony, Avrupa ve Kuzey Amerika’daki kullanıcılara oyunun 6 Şubat’ta sunulacağını duyurdu.

1 Milyar İnternet Sitesine Ulaşıldı