Destiny, PlayStation ve Xbox’a Eşit Yaklaşıyor

Destiny PlayStation ve Xboxa Eşit Yaklaşıyor

Merakla beklenen Destiny hakkında açıklamalarda bulunan Bungie stüdyosu, PlayStation 4 ve Xbox One kullanıcılarına eşit şekilde davranılacağını belirtti.

Sony’nin yeni nesil konsolu PlayStation 4 ve Microsoft’un yeni nesil konsolu Xbox One arasındaki çekişme devam ederken, merakla beklenen oyunların bu konsollara sunduğu öncelikler de çekişmenin yönünü belirlemeye devam ediyor. Son yılların en popüler serileri arasında yer alan Halo‘nun yapımından sorumlu olan Bungie stüdyosu tarafından geliştirilen ve 2014’ün en merakla beklenen oyunlarının başında gelen Destiny, PlayStation 4’e öncelik verecek gibi görünüyordu. Ancak Bungie cephesinden gelen son açıklamar gösteriyor ki Xbox One beklendiği gibi arka planda kalmayacak.

Destny

Geçtiğimiz yıllarda Microsoft‘un Xbox konsollarına özel olarak geliştirdikleri Halo serisine bağlı olarak Microsoft‘a yakın olan Bungie, seriyi 343 Industries’e devretmesinin ardından Sony’e daha yakın durmaya başladı. Stüdyo yeni oyunu Destiny‘yi geliştirirken PlayStation 4‘ü temel alırken, oyunun alpha sürümünün de ilk olarak PlayStation 4’te denenmesi bekleniyor. Ancak konu hakkında açıklamalarda bulunan Bungie yetkilisi David Dague, PlayStation 4 ve Xbox One kullanıcılarına eşit şekilde yaklaştıklarını ve Xbox One kullanıcılarına da gerekli desteği sağlayacaklarını vurguladı.

Darksiders Serisi Devam Etmeye Hazırlanıyor