Destiny Bu Yıl İçinde 15 Milyon Satabilir

Destiny Bu Yıl İçinde 15 Milyon Satabilir

2014’ün en merak edilen oyunları arasında yer alan Destiny hakkında konuşan analist Arvind Bhatia, oyunun yıl bitmeden 15 milyon satabileceğini belirtti.

Oyun dünyasının en başarılı serileri arasında yer alan Halo’nun yapımından sorumlu olan Bungie stüdyosu tarafından geliştirilen Destiny, kullanıcılara sunduğu online FPS deneyimi ve muazzam yapısıyla bu yılın en merak edilen oyunları arasında yer alıyor. Tüm zamanların en pahalı oyunları arasında yer alan Destiny’den beklentiler oldukça yüksek olsa da, analistlerden gelen son tahminler oyunun bu beklentileri karşılayacağını gösterdi.

Destiny (2)

Sterne Agee analisti Arvind Bhatia’ya göre iki hafta sonra piyasaya sürülecek olan Destiny, 2014 yılı sonuna kadar 15 milyona yakın kopya satabilir. Bugüne kadar çeşitli platformlardan 4.6 milyon kullanıcının katıldığı Beta sürecinde aldığı olumlu yorumlarla kenidisini kanıtlayan oyun hakkında açıklamalarda bulunan Bhatia, yatırımcılara oyunun 8 ile 15 milyon arasında kopya satabileceğini söyledi. Aynı şekilde oyununa güvenen Bungie stüdyosu, oyunun yayımcı firma Activision için Call of Duty ve Skylanders’dan sonra üçüncü milyar dolarlık seri olabileceğine inanıyor. PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 ve Xbox One’a yönelik olarak geliştirilen Destiny, 9 Eylül’de piyasaya sürülecek.

PES 2015 Yapımcısından FIFA Hakkında Açıklamalar