Destiny’nin PlayStation’a Özel İçeriklerinden Görüntüler

Destinynin PlayStationa Özel İçeriklerinden Görüntüler

Bu yılın en merak edilen oyunları arasında yer alan Destiny’den yayınlanan yeni görüntülerde, PlayStation kullanıcılarına özel içerikler ön plana çıkarıldı.

Xbox’ın en önemli özel oyunları arasında yer alan Halo serisinin yapımından sorumlu olan Bungie stüdyosu tarafından geliştirilen Destiny‘nin Beta sürümü yarın kullanıcılara sunulacak. Ancak beklendiği gibi Xbox One’a öncelik vermek yerine tercihini PlayStation 4’ten yana kullanan Bungie, bu yılın en merak edilen oyunları arasında yer alan Destiny‘nin Beta sürümünü sadece PlayStation 3 ve PlayStation 4 kullanıcılarına sunacak.

Destin (1)

Üstelik Xbox yerine PlayStation‘ı tercih eden Bungie’nin PlayStation 3 ve PlayStation 4 sahiplerine sunacağı tek ayrıcalık, oyunun Beta sürümüne erken erişim olmayacak. Oyunun Eylül ayında piyasaya sürülecek son halinde de PlayStation kullanıcılarına özel bazı içerikler yer alacak. PlayStation kullanıcılarına özel olarak hazırlanan ve silahlar, zırhlar, görevler ve daha birçok içeriği kapsayan bu ayrıcalıklardan bazıları, bugün Bungie tarafından yayınlanan yeni görüntülerde gözler önüne serildi.

Destin (6)

Sony Eski Oyunları PlayStation 4′e Taşımaya Devam Edecek