Destiny Birleşik Krallık’ta Zirveye Yerleşti

Destiny Birleşik Krallıkta Zirveye Yerleşti

Son yılların en iddialı yapımları arasında yer alan Destiny, tüm dünyada oyunseverlerden yoğun ilgi görürken yeni rekorlar kırmaya devam ediyor.

Oyun dünyasının en başarılı serileri arasında yer alan Halo’nun yapımından sorumlu olan Bungie stüdyosu tarafından geliştirilen ve 2014’ün en merak edilen oyunları arasında yer alan Destiny, oyunseverlerden yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Dev bütçesiyle son yılların en iddiaları yapımları arasında yer alan Destiny‘e bir servet harcayan Activision, bu dev yatırımının karşılığını şimdiden almaya başladı.

Destiny_satışları

Tüm zamanların en iyi çıkışlarından birisine imza atan Destiny, birçok ülkede en çok satan oyunlar listesinin zirvesine yerleşmeyi başardı. 9 Eylül’de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 ve Xbox One’a yönelik olarak satışa sunulan oyun, Birleşik Krallık’ta da en çok satan oyunlar listesine bir numaradan girdi. Üstelik Chart-Track tarafından yayınlanan verilere göre Ubisoft’un popüler oyunu Watch Dogs’u geride bırakan Destiny, tüm zamanların en başarılı orijinal oyunu oldu.

Destiny‘nin zirveden indirmeyi başardığı The Sims 4 ikinci sırada kalırken, listenini üçüncü sırasında Watch Dogs yer aldı. Birleşik Krallık’ta en çok satan oyunlar listesinin devamında ise sırasıyla Call of Duty: Ghosts, The Last of Us: Remastered close, Minecraft: Xbox 360 Edition, NHL 15, Plants vs Zombies: Garden Warfare, Minecraft: PlayStation 3 Edition ve Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Revolution yer aldı.

Apple Watch Beklenen İlgiyi Görmedi