Destiny 2, Eylül ayında gelebilir

Destiny 2

Bungie’nin çoklu oyuncu tabanlı FPS’si Destiny’nin devamı Destiny 2, Eylül ayında gelebilir. İşte detaylar!

Çoklu oyuncu tabanlı FPS türündeki Destiny, çıktığından itibaren keyifle oynanan bir yapım. Halo’nun geliştiricisi Bungie tarafından geliştirilen Destiny, şu sıralar popülerliğini biraz kaybetti diyebiliriz. Oyuncular şu sıralar Overwatch, Battlefield 1, COD 4: MW Remastered, COD: Infinite Warfare, Star Wars Battlefront ve Doom gibi oyunları oynuyor. Ancak yeni bir Destiny oyununu da heyecanla bekliyor. Bungie’den henüz ses çıkmasa da sızdırılan görüntüye göre Destiny 2, Eylül ayında gelebilir.

Destiny 2, Eylül ayında gelebilir

Yaklaşık üç yıl önce çıkan ilk oyun, aldığı DLC’lerle ömrünü uzattı. Ancak yeni bir yapımın gelmesi artık kesinleşti diyebiliriz. Durum İtalyan bir perakendecinin afiş görüntüsünün sızdırılmasıyla açığa çıktı. Bu afiş Destiny 2‘ye ait. Afişte oyunun 8 Eylül 2017‘de Avrupa’da çıkacağı işaret ediliyor. Diğer bölgeler için bir çıkış tarihi bulunmuyor.

Bungie’nin önümüzdeki aylarda oyunla ilgili bilgi vermesi bekleniyor. Büyük bir ihtimalle bu açıklama E3 2017 fuarına sarkabilir. Destiny 2 ilgili kesinleşen bilgilerden biri, ilk oyun Destiny’deki kariyer ilerlemesinin yeni oyuna aktarılamayacağıydı. Playstation 4 ve Xbox One için çıkması beklenen oyun, PC için de gelebilir.

Resident Evil 21 yaşında!