Bungie, Destiny ‘ye desteğini kısa vadede kesmeyecek

destiny1

Destiny 2’nin resmi olarak duyurulması ile gözler ilk oyuna çevrilmişti. Bungie, Destiny ‘ye desteğini kısa vadede kesmeyeceğini açıkladı.

Uzun bir bekleyişin ardından Destiny 2‘nin duyurulması ile oyuncular sevinçten havaya uçmuştu. Ancak ilk oyuna sahip olanların aklında, yeni oyun duyurusu ile soru işaretleri oluşmaya başlamıştı. Çoklu oyuncu tabanlı oyun, daha ne kadar süre desteklenecekti? Yoksa oyuncular Destiny 2 almaya mecbur mu bırakılacaktı? Ancak geliştirici firmanın açıklaması ilk oyuna sahip oyuncuları bir nebze rahatlattı. Geliştirici Bungie, Destiny ‘ye desteğini kısa vadede kesmeyecek.

Destiny 2’nin duyurulması ile geliştiricinin daha iyi bir oyun yapmak için yeni yapıma odaklanacağı ve ilk oyunu kaderine terk edeceği düşünülüyordu. Ancak Bungie, Destiny‘i sahipsiz bırakmayacak. Geliştirici firmadan David Dague, GamesRadar‘a “Destiny oyuncular için hâlâ orada olacak bir oyun” açıklamasını yaptı. Dague, sözlerine şöyle devam etti “Oyuna yakın gelecekte destek vermeyi planlıyoruz. Destiny için ışıkları kapatmaya gerek yok.”

Şüphesiz ki, geliştiricinin açıklamaları ilk oyunu oynamaya devam edenler için iyi bir haber. Ancak bu desteğin ne kadar süreceği bilinmiyor. Doğal olarak yeni oyuna güncellemeler geldikçe, yerinde sayacak Destiny’nin albenisi yavaşça ortadan kalkacaktır.

Destiny 2, 8 Eylül’de PC, Playstation 4 ve Xbox One için satışa çıkacak.

Mario Kart 8 Deluxe için yeni tanıtım videosu yayınlandı