Destiny 2, Steam’e gelebilir

Destiny 2 resmi olarak açıklandı

Uzun bekleyişlerin sonucunda doğrulanan Destiny 2, PC için sürümcemedeydi. Oyun PC’ye geldikten sonra şimdi de hangi platforma geleceği konuşulmaya başlandı. Söylentilere göre Destiny 2, Steam’e gelebilir.

Uzun bekleyişlerin sonucunda Destiny 2, Bungie tarafından doğrulanmştı. Oyunun PS4 ve Xbox One için geleceği belliydi ancak PC konusu muallaktaydı. Sonunda PC için doğrulanan yapım için şimdi de bir başka söylenti ortaya çıktı. Destiny 2, Steam‘e gelebilir.

Destiny-2

Destiny 2’nin Steam’e geliyor olmasının nesi haber konusu diyebilirsiniz. Bazı oyunlar, kendi başlatma uygulamalarıyla geliyor. Örneği EA oyunları Origin, Ubisoft oyunları Uplay ile çalıştırılıyor. Bunun yanısıra GOG ve Blizzard gibi başlatma uygulamaları da var.

Oyuncular da doğal olarak daha az oyun platformu istiyor. Ayrıca Steam, PC’nin en büyük oyun platformu konumunda. Oyuncular da oyunlarını genelde Steam üzerinden oynamak istiyor. Çünkü bu platform çok yaygın ve oyuncular burada oyun arşivi bile yapıyor. Ayrıca platformun kupa ve arkadaş listesi gibi özellikleri de bulunuyor.

Ancak konu hakkında Steam ya da Bungie tarafından henüz bir doğrulama gelmiş değil. Konsol oyuncuları rahat, PC oyuncuları ise oyunun PC’de hangi platforma geleceğini bekliyor. İlk oyun Destiny, PC’de yer almadığı için oyuncuların bu konuda bir ipuçları da bulunmuyor. Destiny 2, 8 Ekim’de Playstation 4, Xbox One ve PC’ye gelecek.

Apple Watch 3 bu yıl satışa sunulacak!