Destiny 2 için yeni haberler ve video var

Destiny 2 resmi olarak açıklandı

Bungie’nin çoklu oyuncu tabalı FPS oyunu Destiny’nin devamı Destiny 2 için yeni haberler ve video var.

Bungie’nin çoklu oyuncu tabanlı FPS oyunu Destiny’nin devamı Destiny 2, geçtiğimiz günlerde resmi olarak duyurulmuştu. Oyunun resmi olarak duyurulmasıyla gelmeye başladı ve yeni haberler gelmeye devam edecek. İlk olarak Youtube’dan bir teaser videosu yayınlandı.

‘Son çağrı’ ismine sahip bu video, animasyon görüntüsünden oluşuyor ve oynanış görüntüsü içermiyor. İlk oyunda da yer alan Cayde-6 karakterinin Lost City‘e saldırılırken içki içişi ve sonrasında savaş alanına gitmesi gösteriliyor. Oyun, 30 Mart‘ta yeni tanıtım videosuna kavuşacak. Yarın gelecek bu video ile oynanış ile ilgili görüntülere de kavuşabiliriz.

Diğer haber ise Sony cephesinden geldi. Firma, Destiny 2‘nin Playstation 4′te süreli özel içeriğe sahip olacağını duyurdu. Özel içeriğin 2018 sonbaharına kadar süreceğini, detayların da bu yaz geleceğini belirtti. Bakalım bu özel içerik, Xbox One sahiplerini kıskandıracak kadar kapsamlı olacak mı?

Oyunun, PC için de çıkabileceği konuşulsa da Bungie tarafından henüz doğrulanmadı. Destiny 2, 2017’nin sonbaharında Playstation 4 ve Xbox One için gelecek.

FPS oyunu Prey için yayınlanan yeni tanıtım videosu için bu haberimize, Nintendo Switch konsolu için hazırlanan yuvayı görmek için bu haberimize göz atabilirsiniz.