Destiny 2, resmi olarak açıklandı

Destiny 2 resmi olarak açıklandı

Destansı oyun Destiny’nin devam oyunu Destiny 2, resmi olarak açıklandı. Bungie oyunu duyurdu ancak fazla detay vermedi.

Destiny 2, son zamanların en çok beklenen oyunları arasında yer alıyordu ve hayranları oyunun gelmesi için adeta dua ediyordu. Bungie’nin oyunu E3 2017‘de duyurması bekleniyordu ancak hayranlar için bu bekleyiş kısa sürdü. Buradaki haberimizde oyunun Eylül ayında çıkabileceğini duyurmuştuk. Sonunda Destiny 2, resmi olarak açıklandı.

Geliştirici firma Bungie, oyunu bir sanat resmi eşliğinde duyurdu. Böylelikle yeni oyunun Destiny 2 adıyla geleceği kesinleşti. Bazen gelecek olan yeni oyunların isimlerini duymadan, serideki bir önceki oyunun ismindeki sayının fazlasıyla adlandırıyor ve zaman zaman ters köşe olabiliyoruz. Bilindiği gibi DICE tarafından geliştirilen yeni Battlefield oyunu, Battlefield 4’ten sonra çıkıp Battlefield 1 ismini almıştı. Destiny 2‘de böyle bir durum olmadı.

Oyununu duyurulmasının E3‘e kalmaması ile beraber, artık fuardan oyunla ilgili daha detaylı bilgilerin gelmesini bekleyeceğiz. Oyunun Eylül’de çıkış yapabileceği konuşuluyor.Yapım ilk oyununda olduğu gibi Playstation 4 ve Xbox One‘a gelecek. Ancak oyunun PC’ye geleceği yönünde dedikodular da dolaşıyor. Ancak bu dedikodular, Bungie tarafından henüz doğrulanmadı.

Bu arada Android’in yaratıcısı Andy Rubin, bir süredir üstünde çalıştığı yeni akıllı telefonunu gösterdi. Haberi okumak için tıklayın.